Tom Hardy a Pókember 3-ban?

Az elmúlt hetekben eléggé felgyorsultak az események a Marvel moziverzum háza táján, egészen pontosan a készülő Pókember: Nincs hazaút körül. Bár a történetről továbbra sem tudni szinte semmi biztosat, egyre több karaktert lepleznek le, ezek pedig már a sztorit is sejtetni engedik. Most viszont egy olyan pletyka ütötte fel a fejét, amire minden korábbinál több rajongó kaphatja fel a fejét.

De menjünk sorban! Kiderült és immár hivatalosnak is tekinthető, hogy Jamie Foxx is csatlakozik a stábhoz, aki nem mást fog alakítani, mint Electrót. Ez azért is érdekes, mert a Sony korábbi A csodálatos Pókember 2. mozijában is ezt a karaktert játszotta el. Kérdés, hogy miként kapcsolnák össze a két alakítást, ha összekapcsolják egyáltalán és nem egy egyszerű véletlenről van szó. De a Marvel univerzumban általában nincsenek véletlenek.

Szintén biztosra vehetjük, hogy Benedict Cumberbatch is szerepelni fog a filmben, aki természetesen Doctor Strange-t fogja alakítani. Az ő felbukkanása több szempontból is érdekes. Egyfelől ő veszi át Tony Stark helyét Peter életében, vagyis várhatóan a jövőben ő lesz a szuperhősködésben még mindig elég tapasztalatlan Pókember új mentora. Másfelől viszont minden rajongó tudja, hogy Doctor Strange a legnagyobb szakértű a multiverzum témakörben. Ezt fogja egyébként a második saját önálló filmje, a Doctor Strange az őrület multiverzumában is feldolgozni.

És ez is azt vetíti előre, hogy a Pókember: Nincs hazaút-ban is a multiverzum lesz az egyik téma. Így pedig már az sem elképzelhetetlen, hogy Electro is így kerül a képbe. De itt még nincs vége!

A legújabb pletykák egy másik, egyelőre a Marvel moziverzumba be nem épített, de a Marvel univerzumában igencsak meghatározó karakterről szólnak. Ő pedig nem más, mint Venom, Pókember egyik legkeményebb ellenfele. 2018-ban ugyebár Tom Hardy főszereplésével készült el az első Venom mozi, amely vegyes fogadtatásban részesült, de azért többnyire szerették a rajongók. Az is biztos, hogy elkészül az egyenes folytatás, amiben Venom Rampage-dzsel néz majd farkasszemet, akit történetesen Woody Harrelson alakít majd.

De a pletykák szerint Venom szerepelhet a Pókember: Nincs hazaút-ban is, ez lenne a Marvel moziverzumban való régóta várt debütálása. Állítólag már Tom Hardyval is előrehaladott tárgyalások zajlanak. Hogy végül ez megmarad-e pletykának vagy valóban összejön majd a két karakter, azt a jelenleg 2021 novemberére tervezett filmből kiderül majd.