Tom Hardy teljesítette egy rajongója utolsó kívánságát egy FaceTime-hívással.

Már nem is tudnánk jobban szeretni a Venom színészét, aztán megajándékoz egy haldoklót azzal, hogy teljesíti az utolsó kívánságát.

Az 58 éves Jo-Anne Shaw arról tájékoztatta a warwicki Myton Hospice munkatársait, hogy ha találkozhatna a Mad Max: A harag útja sztárjával, minden álma valóra válna. Így a palliatív gondozó csapat a közösségi médiában látott munkához, hogy valóra váltsák a kívánságát.

A posztjuk több mint 3000 megosztást és több száz kommentet gyűjtött, míg végül Tom Hadyhoz jutott, aki így reagált rá: "Természetesen. Örömmel teszem".

A hospice pénteken frissítette posztját a Facebookon, azt írva: "NAGYON KÖSZÖNJÜK MINDENKINEK, HOGY SEGÍTETTETEK TERJESZTENI A HÍRT! Izgatottan mondhatjuk, hogy Jo-Anne nem csak ma reggel beszélt Tommal telefonon, de épp most volt egy Facetime beszélgetése is Tommal! Az elkövetkező napokban további információkat fogunk közzétenni, de most még csak nagyon köszönjük mindenkinek!"

"Tényleg csodálatosak vagytok, hogy segítettetek! Tom kedvességétől és támogatásától is el voltunk ájulva. Jo-Anne és a családja nem tudja eléggé megköszönni, hogy ezt lehetővé tettétek" - fejezték be a frissítésüket. A kétgyermekes anyuka elmondta, hogy a színész úgy beszélt vele, "mintha a barátja lenne".

A BBC-nek adott interjújában Jo-Anne azt mondta: "Nagyon nagy rajongója vagyok, az összes filmjét megnéztem, különösen a bezártság alatt. Nagyon szeretem őt. Egy ideje már nem vagyok túl jól, de ő egy napra piedesztálra emelt, és ez minden, amiről csak álmodhattam."

Jo-Anne, aki végstádiumú rákban szenved, még egy barátjától is virág helyett Tom életnagyságú kartonfiguráját kapta ajándékba. Tom a telefonbeszélgetés során azt is elmondta Jo-Anne-nak, hogy ő "egy nagyon népszerű hölgy".

Egyébként úgy tűnik, hogy a hospice személyzete már egy ideje rajong a színészért. Múlt héten posztoltak egy fotót az Instagramjukra a karácsonyfájukról, amely mellett a sztár kivágott alakja állt, a képhez ezt a képaláírást fűzve: "Kezd nagyon hasonlítani a karácsonyra. Nem minden nap segít felállítani a karácsonyfát a szupersztár Tom Hardy.". WeWish."