Tom Hardyból is képregényhős lesz, lehullt a lepel a titkos projektrőlA kép forrása: movieweb.com

Végre kiderült, mi az az agyonhallgatott projekt, melyről a színész eddig csak rébuszokban volt hajlandó beszélni.

Fény derült Tom Hardy titkos projektjére. A színész a New Line égisze alatt készülő '100 Bullets' adaptációjából a főszerep mellett producerként is kiveszi majd a részét. Hardy korábban a Collidernek adott interjújában még nagyon titokzatosan beszélt a filmtervről.

"Még csak nem is egy filmről van szó... Ez egy ingatlan, egy elsőosztályú ingatlan, ami ott hever mindenki előtt anélkül, hogy bárki is elgondolkozott volna róla. Egyszerre van szó TV-ről és filmről, döbbenetes. El sem hiszem, hogy senki nem gondolt még rá – persze, tudom, hogy gondolt, de egyelőre nem volt senki, aki életet lehelt volna bele."

Brian Azzarello és Eduardo Risso képregényének főhőse egy titkosügynök, Graves, aki bizarr módon segít az embereknek. Miután becserkészte áldozatát, megmutatja neki annak a fényképét, akinek tönkretette az életét. Egy lőfegyver, és száz töltény, ennyi a jussa a gonosztevőknek. A képregény 1999 és 2009 között hozzávetőlegesen száz számot élt meg.

A film forgatókönyvéről egyelőre nincsenek információk, mindössze annyi biztos, hogy a szkriptet Chris Borrelli szerzi.

Tom Hardy számára a 2015-ös év minden bizonnyal igen emlékezetes marad. Hatalmas sikereket ért el a Mad Max: A harag útjával, de idén jön még a gengszterdráma, a Legenda, melynek mindkét főszerepét ő alakítja, és nem érdemes megfeledkeznünk Alejandro Gonzalez Inarriut filmjéről, a Leonardo DiCaprio nevével fémjelzett The Revenant-ról sem. Mindkét film rendelkezik magyar forgalmazóval, míg az előbb októberben, utóbbi valamikor a jövő év elején debütál majd a hazai mozikban.

A 100 Bullets premierje 2017-ben esedékes.