2016.10.26   szerző: Bogi87   hozzászólások: 0
Saját lista készítése
#9

60 The Collection  (2012)

horror | thriller

A The Collection a The Collector torture porn-horror folytatása Patrick Melton és Marcus Dunstan, a Fűrész IV, V és VI íróitól. Elena (Emma Fitzpatrick) egy titkos buliba megy, ami... több»

#8

horror

Egy elmegyógyintézetből megszökik néhány beteg, akik a cirkuszi bohócok ruháiba öltözve indulnak gyilkolni. A kiszemeltjeik egy testvérpár tagjai.  több»

#7

NA The Clown Murders  (1976)

Rendező: Martyn Burke
Szereplők: John Candy
#6

horror

A régi házban egy hetven évvel ezelőtt ott lakott gyermek szelleme uralkodik.

#5

fantasy | horror | thriller

A Cementerio del terror történetében egy professzor arra gyanakszik, hogy az ördögi gyilkos visszatér a halálból és folytatja kegyetlen mészárlását. Gyanúja be is igazolódik,... több»

#4

36 Boogeyman  (2005)

dráma | horror | misztikus

Tim (Barry Watson) látszólag normális, pedig nyolcéves kora óta egy szörnyeteg tartja rettegésben. Miután apját szörnyű kínok között elrabolja a szobájából, a lakásában... több»

#3

75 A rettegés háza  (2005)

horror

A Long Island-i Amityville egy kedves családi háza egy szörnyű titkot rejteget. Az ott élő Defeo család egyik tagja, Roland brutálisan végzett szüleivel és testvéreivel.... több»

#2

64 A rettegés háza  (1979)

horror

A rettegés háza című thrillerben Buzzy Crocker fotókat készít bulvárlapok számára, de egy ideje nem készült szenzációs darab. Végre megtalálja a nagy sztorit, amivel nagyot... több»

#1

48 All Hallows' Eve  (2013)

horror | thriller

Egy bébiszitter szörnyű titokra bukkan, miközben Halloween éjszakáján két gyerekre vigyáz: egy régi videokazettán három olyan vérfagyasztó gyilkossági történetet talál,... több»