Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
33%
Filmadatlap
 
21
Szereplők
2
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Boogeyman
 
Owotonor   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

Roppant vontatottan - céltalanul tölti ki a játék időt - ebben csak az a rosszabb hogy erre rögtönzött - kamera rángatozó rémisztgetésekkel próbál sokkolni ahelyett hogy összekapná magát a rendező és harmóniát teremtene azon sötétebb atmoszférához am... több»

 
BoBamburg   2018. 03. 26.

A film elején még el is hittem magamnak, hogy ez nem lesz olyan rossz, de ahogy haladt a film egyre inkább be kellett ismernem, hogy ez tényleg béna. Párbeszédek nevetségesen gagyik, mindenki szarik rá ha valami természetfeletti történik vagy ha valaki eltűnik/meghal, egy vállrándítással letudják a dolgot..stb.

 
... mindenkinek ajánlom, aki a kétezres években készült thrillerekre fáj a foga egy kis nosztalgiázás reményében, vagy akik csak simán a gyermekkori félelmeinek felidézésében lelik örömüket, haha! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.