Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
33%

Boogeyman (2005)

Boogeyman
Filmadatlap
 
20
Szereplők
3
Vélemények
25
Képek
1
Videók

Galéria (25)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2021. 10. 25.

legújabb vélemény

3
A lábamban a bugi, jó sz*r film a boogi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Stephen T. Kay megálmodott valamit. De valahogy azt érzem, álom közben felriadt, és elfelejtette, mit is akart csinálni a jóember. Szerintem nem ezt a szörnyűséget, amit lerakott elénk. A forgatókönyvet Eric Kripke vetette papírra, és szerintem ott j... teljes kritika»

 
BoBamburg   2018. 03. 26.

0

A film elején még el is hittem magamnak, hogy ez nem lesz olyan rossz, de ahogy haladt a film egyre inkább be kellett ismernem, hogy ez tényleg béna. Párbeszédek nevetségesen gagyik, mindenki szarik rá ha valami természetfeletti történik vagy ha valaki eltűnik/meghal, egy vállrándítással letudják a dolgot..stb.

 
Owotonor   2019. 02. 12.

0

Roppant vontatottan - céltalanul tölti ki a játék időt - ebben csak az a rosszabb hogy erre rögtönzött - kamera rángatozó rémisztgetésekkel próbál sokkolni ahelyett hogy összekapná magát a rendező és harmóniát teremtene azon sötétebb atmoszférához am... több»

 
... mindenkinek ajánlom, aki a kétezres években készült thrillerekre fáj a foga egy kis nosztalgiázás reményében, vagy akik csak simán a gyermekkori félelmeinek felidézésében lelik örömüket, haha! több»