Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
52
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Boogeyman 2
 
Owotonor   2019. 02. 12.

legújabb vélemény

Az első rész még úgy ahogy elment, ez egy rém egyszerű gyilkosos második rész lett ami elhitette velem hogy létezik a mumus a filmben úgy mint az első részben, tévedés.

 
BoBamburg   2018. 04. 02.

Ugyanolyan rossz, mint az első része, csak itt elhagyták a misztikus/túlvilági témát valamelyest. Párbeszédek nagyon gagyik, amit a magyar szinkron csak tovább rontott. Karakterek gyengék, a történet unalmas.


 
tamas84   2016. 10. 23.

Feltűnően tisztességesen megcsinált békategóriás kis horror.

 
Chatman   2015. 09. 25.

A szülei meggyilkolása óta üldözi Laurát a tett bélyege....eleinte nem sokat ígér, majd eg idő után átmegy valami egészen érdekesbe és izgalmasba, jó kis gore effektekkel. A zárás kissé meglepett és elmondhatom, hogy nem csalódtam.

 
Összességében tehát egy teljesen más irányvonalat visz tovább, mint elődje, és ezáltal hangulata is inkább egy természetfelettinek álcázott slasher-horrorhoz áll közelebb, mint egy thrilleréhez. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.