Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
30
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Sebek
 
Lonka   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Értelmetlen baromság volt az egész. Vártam a nagy csattanót végére.........

 
indingo   2019. 10. 30.

Armie Hammer amikor elolvasta a forgató könyvet ez neki tetszett? Logikátlan, semmitmondó a történet. A vége pedig egyenesen katasztrófális.


 
NGN   2019. 10. 28.

A gonosz okostelefonon keresztül érkezik...

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Az utóbbi években elszaporodtak a klisés horrorok; vhs kazettán, interneten és mostanában már az okostelefonokon is rendel a gonosz entitás, legyen az bármi is. Persze, lehet ezt jól is elsütni, mint a Kör első részében tették, de lehet nagyon gagyin is (Félelem.com, Halálod appja), szóval óvatosan kell bánni eme műfajjal, mert könnyedén visszanyalhat a fagyi. Főleg, ha érdemben nem tudunk újat felmutatni, csak elkészítünk egy újabb horrort mindenféle fantázia és alázat nélkül. Jelen filmünk is sajnos ebben a nem létező elképzelésben fogant. Itt van nekünk Will (Armie Hammer), a bárpultos, aki egy esti összezördülés után talál egy ottfelejte... több»

 
Szilonka   2020. 01. 31.

A története nagyon béna és semmitmondó volt. Vége pedig mintha nem is lett volna.

 
TomÁcs   2019. 11. 20.

Jó indulattal is csak egy kettes. Nem volt se eleje, se vége, nem tudjuk meg mi lesz a szereplők és mi volt ez az egész. Nem pont erre számítottam.

Dakota Johnson
Armie Hammer
Armie Hammer
Dakota Johnson
Dakota Johnson
Armie Hammer
Armie Hammer
Zazie Beetz
Babak Anvari
 
Kinek ajánljuk: Akiket érdekelnek az olyan horror-drámák, amiken egy kicsit gondolkodni is kell, hogy valamelyest összeálljanak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.