Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
29
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Sebek
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Szilonka   2020. 01. 31.

legújabb vélemény

A története nagyon béna és semmitmondó volt. Vége pedig mintha nem is lett volna.

 
indingo   2019. 10. 30.

Armie Hammer amikor elolvasta a forgató könyvet ez neki tetszett? Logikátlan, semmitmondó a történet. A vége pedig egyenesen katasztrófális.


 
NGN   2019. 10. 28.

A gonosz okostelefonon keresztül érkezik...

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Az utóbbi években elszaporodtak a klisés horrorok; vhs kazettán, interneten és mostanában már az okostelefonokon is rendel a gonosz entitás, legyen az bármi is. Persze, lehet ezt jól is elsütni, mint a Kör első részében tették, de lehet nagyon gagyin is (Félelem.com, Halálod appja), szóval óvatosan kell bánni eme műfajjal, mert könnyedén visszanyalhat a fagyi. Főleg, ha érdemben nem tudunk újat felmutatni, csak elkészítünk egy újabb horrort mindenféle fantázia és alázat nélkül. Jelen filmünk is sajnos ebben a nem létező elképzelésben fogant. Itt van nekünk Will (Armie Hammer), a bárpultos, aki egy esti összezördülés után talál egy ottfelejte... több»

 
TomÁcs   2019. 11. 20.

Jó indulattal is csak egy kettes. Nem volt se eleje, se vége, nem tudjuk meg mi lesz a szereplők és mi volt ez az egész. Nem pont erre számítottam.

 
VvV   2019. 10. 28.

Kifejezetten gyenge film a neves szereplők ellenére is. A története nem valami kerek. Értelmetlen vacak.

Dakota Johnson
Armie Hammer
Armie Hammer
Dakota Johnson
Dakota Johnson
Armie Hammer
Armie Hammer
Zazie Beetz
Babak Anvari
 
Kinek ajánljuk: Akiket érdekelnek az olyan horror-drámák, amiken egy kicsit gondolkodni is kell, hogy valamelyest összeálljanak. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.