80% 72 szavazat
All Hallows' Eve

All Hallows' Eve

All Hallows' Eve
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
28
Szereplők (28)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Egy bébiszitter szörnyű titokra bukkan, miközben Halloween éjszakáján két gyerekre vigyáz: egy régi videokazettán három olyan vérfagyasztó gyilkossági történetet talál, melyeket egy őrült bohóc követett el. A rémisztő alakok éjszakáján a rémület fokozatosan az ő bőre alá is bekúszik, ahogy ráeszmél az igazságra...

(erare)

Rendező: Damien Leone
Forgatókönyvíró: Damien Leone
Zene: Noir Deco
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2013.10.29.
 
2023.11.11 Jocpappa

legújabb vélemény

10/6

Tudom, hogy láttam már egyszer, viszont nagyon gatyán lehettem, mert egyetlen képkockára sem emlékeztem belőle. Hivatalosan is megnéztem mindent, amiben ez a sz*rházi Art bohóc feltűnik. Ikonikus karakter, az biztos. A 2011-es rövidfilm után ez az első film, amiben feltűnik, de még más játssza a szerepet, érezhető, hogy nem is olyan jól, mint a későbbiekben. A film meg egész nézhető, ötletes, de alacsony büdzséjű horror antológia. Damien Leone nem kiemelkedő rendező, de bírom, hogy megvalósította a torzulásait, és megrendezte kis költségvetéssel is, amit akart.

0
 
2022.11.08 N3lson

Terrifier előtt

A 2017-es Terrifier előzménye, kevésbé kiérlelt, bár a gore és a para faktor abszolút benne van. Akinek a Terrfier bejött, annak valószínűleg ez is tetszeni fog. Tulajdonképpen egy horrorantológiát látunk, 1 filmben + 3 filmet, amelyeket a Bohóc köt össze. Tetszett, hogy a hangeffektekkel játszott, néha már az önmagában elég ijesztő volt. Art itt még nem annyira creepy (de azért eléggé), mint a Terrifierben, szerintem David Howard Thorntonnak jobban (parásabban) áll a bohócmaszk.

0