Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58
Filmadatlap
 
15
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Ómen
 
Balint   2016. 02. 13.

Az első fölösleges Ómen film amelyet csak a bemutatási dátuma miatt készítettek el, ekkora ziccert tényleg buta dolog lett volna kihagyni, de azért nem ártott volna több időt szánni rá ;)

 
respect the movies   2018. 03. 10.

Szerintem csak egy közepesre sikeredett az Ómen legújabb epizódja! Sokan nem nagyon értették anno annak idején, hogy miért is kell egy olyan filmhez hozzányúlni mint az Ómen! Persze nem másért, mint a pénzért! Illetve passzolt a film megjelenéséhez egy hangulatos dátum is, 2006.06.06-a, de mindezek mellett jómagam egy teljesen fölösleges feldolgozásnak éreztem a filmet! Pedig ha mondjuk befutok valahol az 1976-os Ómen filmbe, az még engem mindig le tud nyűgözni! Ezt viszont soha nem fogom kijelenteni az új változatáról! Pedig szinte tényleg "csak" újraforgatták a régit és csak egy két új jelenetet adtak a filmhez! A színészek terén sem mondanám hasonlónak a filmet az elődjéhez képest, sőt, inkább gyengébb lett! Ami még nagyon hiányzott a filmből, az a hangulat volt! Ha mondjuk nem egy Ómen film lenne ez, még akár jónak is mondanám, de így ez, főleg ebben a formában nagyon kevés volt! Jerry Goldsmith Oscar-díjas zenéjét is átkomponálták a film kedvéért, ami szintén teljesen fölösleges volt! A technikai különbségeket összehasonlítani a két film közt, fölösleges, hisz 30 év telt el azóta, ezért egyértelmű, hogy a trükkök jobbak ebben, de ez inkább csak a technika fejlődésének köszönhetjük és nem önmagának a filmnek! Összegezve egy Ómen remakehez képest, nagyon erőtlennek tartottam ezt a filmet!


 
edessszilvia   2017. 11. 05.

A filmet sokan leértékelték, pedig szerintem nagyon jól összerakott, izgalmas, és fordulatos film, hiteles karakterekkel, jó szinkronnal és hozzá illő aláfestő zenével.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

Nagyszerű film, bár 2006-ban sok-sokkal jobbat is készítettek, de egynek elmegy a sok közül, csak szerintem kicsit unalmas, a színészeket nem nagyon ismerem, de nem nagyon nyerték meg a tetszésemet.

Seamus Davey-Fitzpatrick
Liev Schreiber
Julia Stiles
Seamus Davey-Fitzpatrick
Mia Farrow
David Thewlis
Liev Schreiber
Liev Schreiber
Liev Schreiber

A film összbevétele 119 498 909 dollár volt (imdb.com).

 

Az új Ómen film körül is voltak hasonló balszerencsés események, akárcsak az 1976-os változat körül! Egy interjúban a film rendezője John Moore elátkozott filmnek titulálta a 2006-os Óment!

(respect the movies)
 

A Robert Thornt alakító Liev Schreiber eleinte nem kedvelte a filmet, mert csak egy újabb feldolgozásként tekintett rá! Végül a film rendezője John Moore érvelései győzték meg a színészt a film fontosságáról!

(respect the movies)
 

A film legtöbb jelenetét Prágában vették fel, közel három hónap alatt!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.