Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

Ómen (2006)

The Omen
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Ómen

Galéria (12)

Seamus Davey-Fitzpatrick
Liev Schreiber
Julia Stiles
Seamus Davey-Fitzpatrick
Mia Farrow
David Thewlis
Liev Schreiber
Liev Schreiber
Liev Schreiber

Videók (1)

 
respect the movies   2018. 03. 10.

legújabb vélemény

0

Szerintem csak egy közepesre sikeredett az Ómen legújabb epizódja! Sokan nem nagyon értették anno annak idején, hogy miért is kell egy olyan filmhez hozzányúlni mint az Ómen! Persze nem másért, mint a pénzért! Illetve passzolt a film megjelenéséhez e... több»

 
Balint   2016. 02. 13.

1

Az első fölösleges Ómen film amelyet csak a bemutatási dátuma miatt készítettek el, ekkora ziccert tényleg buta dolog lett volna kihagyni, de azért nem ártott volna több időt szánni rá ;)

 
edessszilvia   2017. 11. 05.

0

A filmet sokan leértékelték, pedig szerintem nagyon jól összerakott, izgalmas, és fordulatos film, hiteles karakterekkel, jó szinkronnal és hozzá illő aláfestő zenével.

 
Fiatalság kirobbanó ereje   2016. 11. 17.

0

Nagyszerű film, bár 2006-ban sok-sokkal jobbat is készítettek, de egynek elmegy a sok közül, csak szerintem kicsit unalmas, a színészeket nem nagyon ismerem, de nem nagyon nyerték meg a tetszésemet.

A film összbevétele 119 498 909 dollár volt (imdb.com).

 

Az új Ómen film körül is voltak hasonló balszerencsés események, akárcsak az 1976-os változat körül! Egy interjúban a film rendezője John Moore elátkozott filmnek titulálta a 2006-os Óment!

(respect the movies)
 

A Robert Thornt alakító Liev Schreiber eleinte nem kedvelte a filmet, mert csak egy újabb feldolgozásként tekintett rá! Végül a film rendezője John Moore érvelései győzték meg a színészt a film fontosságáról!

(respect the movies)
 

A film legtöbb jelenetét Prágában vették fel, közel három hónap alatt!

(respect the movies)
 

A stúdió Robert Thorn szerepére eleinte Pierce Brosnan vagy Jim Carrey-t szerette volna leszerződtetni!

(respect the movies)
 

A forgalmazó stúdió, alacsonyabb korhatárt akart "belőni" a filmhez, de ezt végül a film rendezőjének John Moore-nak köszönhető hogy végül nem teljesült és maradt az R-es besorolás, ami nálunk a 18 éven aluliak számára nem ajánlottat jelenti nálunk!

(respect the movies)