Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
50%

Ómen 4: Az ébredés (1991)

Omen IV: The Awakening
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
respect the movies   2018. 03. 08.

legújabb vélemény

0

Szerintem gyenge film volt! Jómagam nagyon kedvelem az Ómen filmeket, azon belül is az első részt hatalmas klasszikusnak is tartom, míg a folytatásai igaz hogy elmaradnak az első rész színvonalától, de azért nem voltak rosszak! Számomra az Ómen egy t... több»

 
kasztni   2015. 11. 09.

1

Az Omen sorozat legrosszabb része, remélem ezzel végeztek is vele örökre...

 
Toncsi   2015. 10. 12.

1

A kisfiút egy kiscsajra cserélték, minden az előzőekre épül, csak lényegében kiegészül valami rosszal, hogy unalmas és középszerű legyen.

 
TribeBubu   2017. 03. 17.

0

Nagyjából az első rész majmolása az egész. Egy-két eredeti ötlet akadt ugyan benne, a zenei témák terén szintén, de ezen kívül semmi értéke. A színészi játék a közepes alatt, a rendezés annál is gyengébb, a forgatókönyv pedig egyszerűen pocsék. Értel... több»

 
Balint   2016. 02. 13.

0

Nekem nagyon tetszett az alapötlet, hogy nem reboot-olt hanem tovább vitte a Damien szálat. Kár, hogy nem folytatták ezt a vonalat, még akár jó is kisülhetett volna belőle ;)

 

A filmet két rendező készítette el! Eleinte a forgatásért Dominique Othenin-Girard volt a felelős, de időközben otthagyta a forgatást, a helyét vehette át!

(respect the movies)
 

Ez volt az első Ómen film, amit a legtöbb országban csak Videón jelent meg, mozikba kevés országban mutatták be!

(respect the movies)
 

A kritikusok nagyon nem szerették a filmet és nagyon lehúzták! Emiatt és a nagyon gyenge érdeklődés miatt nem is folytatták az Ómen filmeket!

(respect the movies)