Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
48

Ómen 4: Az ébredés (1991)

Omen IV: The Awakening
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
respect the movies   2018. 03. 08.

Szerintem gyenge film volt! Jómagam nagyon kedvelem az Ómen filmeket, azon belül is az első részt hatalmas klasszikusnak is tartom, míg a folytatásai igaz hogy elmaradnak az első rész színvonalától, de azért nem voltak rosszak! Számomra az Ómen egy trilógia ezért nem is nagyon értettem, hogy miért is kell készíteni hozzá még egy részt, hisz ha megkérdőjelezhető az Ómen harmadik részének a befejezése minőségben, de kapunk egy kerek egész történetet, amit nem kellett volna bolygatni! Tíz évvel az utolsó Ómen film (1981)után, folytatni a filmet még nagyobb butaságnak tartottam, de ha már megcsinálták lássuk hogy milyen is lett! Ha rövid akarnék lenni, akkor végtelenül gyenge alkotás lett! A színészek nagy többsége kevésbé ismert, vagy inkább sorozatok epizódsztárjai voltak (ami persze nem jelenti azt, hogy tehetségtelenek lennének) csak valahogy egyik karaktert sem sikerült hatalmas színészi játékkal megtölteni! Engem nagyon zavart a film története, mert egyszerű újrázásnak éreztem, főleg az első egy órájában, de szerencsére azért sikerült a készítőknek összekötniük a harmadik résszel és ez volt az egyetlen dolog amit én ebben a filmben értékelni tudtam! Ha valaki esetleg nem látta volna még az Ómen trilógiát, azoknak mindenképp ajánlóm, de a negyedik részt nyugodtan ki is lehet hagyni!

 
kasztni   2015. 11. 09.

Az Omen sorozat legrosszabb része, remélem ezzel végeztek is vele örökre...


 
Toncsi   2015. 10. 12.

A kisfiút egy kiscsajra cserélték, minden az előzőekre épül, csak lényegében kiegészül valami rosszal, hogy unalmas és középszerű legyen.

 
TribeBubu   2017. 03. 17.

Nagyjából az első rész majmolása az egész. Egy-két eredeti ötlet akadt ugyan benne, a zenei témák terén szintén, de ezen kívül semmi értéke. A színészi játék a közepes alatt, a rendezés annál is gyengébb, a forgatókönyv pedig egyszerűen pocsék. Értelmetlen volt ezt elkészíteni, megnézni meg pláne. Az Ómen számomra megmarad trilógiának, melynek első része örökzöld, a másik két része pedig egészen jó.

 
Balint   2016. 02. 13.

Nekem nagyon tetszett az alapötlet, hogy nem reboot-olt hanem tovább vitte a Damien szálat. Kár, hogy nem folytatták ezt a vonalat, még akár jó is kisülhetett volna belőle ;)

 

A filmet két rendező készítette el! Eleinte a forgatásért Dominique Othenin-Girard volt a felelős, de időközben otthagyta a forgatást, a helyét Jorge Montesi vehette át!

(respect the movies)
 

Ez volt az első Ómen film, amit a legtöbb országban csak Videón jelent meg, mozikba kevés országban mutatták be!

(respect the movies)
 

A kritikusok nagyon nem szerették a filmet és nagyon lehúzták! Emiatt és a nagyon gyenge érdeklődés miatt nem is folytatták az Ómen filmeket!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.