Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
4
Vélemények
3
Képek
Videók
 
dailyfilmsan   2018. 02. 10.

Az első filmhez képest botrány milyen gyenge. A főszereplőben nincs semmi sátáni egy bájos kis arcot kapunk Sam Neil-től és a sztori sem mutatja meg az ördögi oldalát. Egy lehetetlen küldetés ez a film a megnézésében is nem csak történetileg.

 
respect the movies   2018. 03. 07.

Szerintem nem volt rossz film, csak sajnos nagyon is átlagos lett! Számomra ez a film zárta le az Ómen trilógiát, pedig a trilógiához készítettek még egy negyedik részt is Ómen 4:Az ébredés címen 1991-ben, de az a rész már nem ad semmit hozzá eme kult-sorozathoz (moziba sem került, csak videora adták ki annak idején)! Sajnos sem a második, sem a harmadik rész nem volt képes az első Ómen film sikerét elérnie, se kritikai, sem pedig anyagi szempontból sem! Jómagam is úgy gondolom, hogy az első rész egy zseniális alkotás volt, megkerülhetetlen klasszikus a horror műfaján belül! Még a második résznek azért nyomokban sikerült megközelítenie az elődjét, addig a harmadik felvonása már csak átlagos lett! Történetileg persze a trilógia három részével alkot egy szép kerek egészet, de itt már a feszültséget és azt a bizonyos Ómen filmekre jellemző hangulatot is csak nyomokban találhatjuk meg! Számomra a harmadik Ómen rész, elsősorban a Damient alakító Sam Neill játéka miatt maradt emlékezetes! Illetve a rókavadászatos jelenet volt még hangulatban hasonló mint az elődjei! Viszont amiben mindig emlékezetes marad számomra az Ómen, az a zenéje volt! Sajnos a harmadik részben jóval kevesebb halhatjuk Jerry Goldsmith horror klasszikusának számító kórusokat és ez sem tett sok jót a film hangulatának! Semmiképp nem nevezném rossz filmnek, csak mint Ómen film, számomra sokkal kevesebbet adott vissza, mint amit szerettem volna!


 
TribeBubu   2017. 03. 17.

A második résznél sokkal jobb, azonban még ez sem sikerült olyan ijesztőre, mint a legelső. Annak ellenére, hogy Sam Neill valami hihetetlenül hitelesen alakítja az immár felnőtt és céltudatos Damient, sajnos felejthető egy film. Viszont a sztori érdekfeszítő annak, aki az előző két részt látta.

 
Balint   2016. 02. 13.

A gonosz politikai pályára lép, és nagyobb hatalomra tesz szert, a trilógia méltó lezárása ;)

 

A Damient alakító Sam Neill-t ezzel a szerepében ismerték meg világszerte, mert e film előtt csak Ausztrál filmekben szerepelt!

(respect the movies)
 

A kritikusoknak nagyon nem tetszett a film, egyértelműen kijelentették hogy a klasszikus trilógia leggyengébb darabja ez volt!

(respect the movies)
 

A film rendezője Graham Baker szerint, egy alkalommal a fényképezőgép elakadt a forgatás során pont a 666-os képkockánál!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.