Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Ómen 3 - Végső leszámolás (1981)

The Final Conflict
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
Videók

Galéria (3)

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 29.

legújabb vélemény

0

Kissé lemaradt az előző két rész minőségétől. Sam Neill nekem ripacsnak tűnt, és a képi világa sem olyan agybarágós és félelmetes, mint az első két rész. A vége pedig elég satnyára sikerült, több kraft kellett volna bele.

 
dailyfilmsan   2018. 02. 10.

0

Az első filmhez képest botrány milyen gyenge. A főszereplőben nincs semmi sátáni egy bájos kis arcot kapunk Sam Neil-től és a sztori sem mutatja meg az ördögi oldalát. Egy lehetetlen küldetés ez a film a megnézésében is nem csak történetileg.

 
respect the movies   2018. 03. 07.

0

Szerintem nem volt rossz film, csak sajnos nagyon is átlagos lett! Számomra ez a film zárta le az Ómen trilógiát, pedig a trilógiához készítettek még egy negyedik részt is Ómen 4:Az ébredés címen 1991-ben, de az a rész már nem ad semmit hozzá eme kul... több»

 
TribeBubu   2017. 03. 17.

0

A második résznél sokkal jobb, azonban még ez sem sikerült olyan ijesztőre, mint a legelső. Annak ellenére, hogy Sam Neill valami hihetetlenül hitelesen alakítja az immár felnőtt és céltudatos Damient, sajnos felejthető egy film. Viszont a sztori érdekfeszítő annak, aki az előző két részt látta.

 
Balint   2016. 02. 13.

0

A gonosz politikai pályára lép, és nagyobb hatalomra tesz szert, a trilógia méltó lezárása ;)

A film összbevétele 20 471 342 dollár volt (imdb.com).

 

A Damient alakító Sam Neill-t ezzel a szerepében ismerték meg világszerte, mert e film előtt csak Ausztrál filmekben szerepelt!

(respect the movies)
 

A kritikusoknak nagyon nem tetszett a film, egyértelműen kijelentették hogy a klasszikus trilógia leggyengébb darabja ez volt!

(respect the movies)
 

A film rendezője Graham Baker szerint, egy alkalommal a fényképezőgép elakadt a forgatás során pont a 666-os képkockánál!

(respect the movies)
 

Először a film pár országban Barbara's Baby címen jelent meg, többek közt Magyarországon is!

(respect the movies)
 

Damien szerepére esélyes volt Jack Nicholson, Marlon Brando és Gene Hackman is! Végül a készítők egy fiatalabb színészt akartak a szerepre!

(respect the movies)