Továbbra is keresik a Smallville januárban eltűnt színészét

A család, a rokonok és a barátok, de lassan a rajongók is feladják a reményt, hogy Julian Sands, a 65 éves színész élve előkerül. A színész még januárban, néhány nappal a születésnapja után indult túrázni a kaliforniai Mount Baldy térségében, azóta nem látta senki.

A sztár felesége, Eugenia Citkowitz január 13-án tett bejelentést a rendőrségen, hogy a férje eltűnt. A helyi seriffhivatal meg is kezdte a keresést, ám a térségben a szeles és gyakran viharos időjárás miatt ez nem könnyű feladat. Sajnos az időjárás azóta sem fordult sokkal jobbra.

A közösségi médiában nem csak a rajongók, de Julina Sands családja is sokat tesz azért, hogy az emberek ne feledkezzenek meg az esetről. Rendszeresen osztanak meg híreket és emlékeztetőket, de sajnos ennél sokkal többet nem tehetnek. A színész testvére a Craven Herald & Pioneer magazinnak adott interjúban már arról beszélt, hogy bár még nem nyilvánították hivatalosan is halottnak, de alig maradt bennük remény. Valahol a szíve mélyén már ő is tudja, hogy fivére elveszett.

A seriffhivatal legutolsó jelentése szerint a keresést még nem adták fel, de ilyen hosszú időn keresztül a vadonban nagyon minimálisak az esélyek a túlélésre. Így fel kell készülniük arra, hogy ha meg is találják, az sem lesz örömteli.

Julian Sands rengeteg sorozatban és TV-filmben szerepelt. A legismertebb filmjei és sorozatai közé tartozik az Arachnophobia - Pókiszony, a Szoba kilátással, A medál, illetve a Smallville sorozat. A színész az eltűnésekor is több készülő projektben volt érdekelt.