Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Owotonor   2019. 02. 01.

legújabb vélemény

Pókfóbiásként néztem így elég ijesztő volt, de a humorosabb felfogása a filmnek oldotta bennem a feszültséget, jól szórakoztam rajta, de még egyszer azért nem nézném meg.

 
HercegPeter   2016. 12. 27.

Látszik, hogy nem mai film és alacsonyabb költségvetésből készült, de ezzel együtt is jó kis hidegrázós film. Aki nem kedveli a pókokat, az ne nézze meg, mert nem alszik majd napokig. A vígjáték jelzőt nem tenném ide, maximum egy-két megmosolyogtató jelenet van benne és paródiának sem mondhatjuk. Ellenben található benne néhány kisebb hiba, ami kicsit rombolja az összképet.


 
respect the movies   2018. 02. 26.

Szerintem jó film volt! Tényleg nem egy mai film, de szerintem simán élvezhető még a mai szemmel is! Talán azért is mert a filmben nem használtak számítógépes effekteket és elég minimális olyan jelenet volt, amiben a pókok mozgását bábokkal oldották meg! A filmben a pókok igaziak voltak, az emberre egyáltalán nem veszélyesek! Számomra az is nagyon tetszett a filmben, hogy egy kimondottan élvezetes történetet hoztak össze! A film nem akar félelmetes lenni és nem is nagyon az, bár akik félnek a pókoktól azoknak fog a film egy két hideglelős pillanatot okozni! A karakterek egytől-egyig mind kedvelhetőek voltak és ehhez sikerült kiváló színészeket leszerződtetni! A film műfaji besorolása is elég vegyes, horrorként annyira nem vehető komolyan, vígjáték elemek is találhatóak benne (a mai napig élvezhetőek az úgynevezett egysoros beszólásai) viszont talán mint kalandfilmként működik a legjobban! Viszont semmiként sem bántanám a filmet, mert hát a rovaros filmeken belül tényleg egy kimondottan szórakoztató alkotás lett!

 
sabnock666   2018. 08. 22.

Jeff Daniels vezetésével egy szuper kis produkció....igen, amikor először láttam, akkor hihetetlenül féltem egy ideig a pókoktól. Kellemes csalódás, hiszen nemrégen néztem újból, és érdekes, de most is tetszett!!! :) Jó mozi, ajánlott kategória!

 
Egy szó mint száz, lehetnek a filmben elképesztő baromságok, mindettől függetlenül egy piszkosul szórakoztató, simán többször újranézhető darabja a klasszikus filmes vonalnak. A konklúziójában pedig tanúi lehetünk egy irtó parás jelenetnek, melyben a doki leszámol a nyolclábúakkal! Hogy én mennyit paráztam ezen a jeleneten, szinte hihetetlen, még manapság is van bennem egyfajta félsz a jelenet alatt.

A film összbevétele 53 208 180 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben elhangzik egy olyan mondat, miszerint ezek a pókok egy elszigetelt ökoszisztéma alapján csoportokban élnek, mint a hangyák és a méhek! A valóságban a pókok magányosan élnek és csak nagyon kevés fajtája képes alkotni csoportokat!

(respect the movies)
 

Az anyapók több mozgását a korszak legfejlettebb animatronikus eljárással készítették el!

(respect the movies)
 

A filmben látható anyapók, egy madárfogyasztó tarantula volt!

(respect the movies)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.