Trónok harca: Az alkotók megerősítették, tényleg ilyen formában ért volna véget eredetileg a sorozat

George R. R. Martin már korábban elárulta, hogy a Trónok harca befejezésének eredeti terve egy filmtrilógia volt, most viszont a Wall Street Journal-nak a sorozat alkotói is megerősítették a dolgot, írja a Variety.

Ezt a tervet elvetették, mert az HBO vezetői inkább a tévében akarták tartani a sorozatot, hangsúlyozva, hogy az HBO az otthoni élményre helyezi a hangsúlyt.

A Trónok harca után David Benioff és D. B. Weiss showrunnerek a Netflixhez pártoltak, mivel vonzotta őket a platform rugalmassága és stabilitása, elkerülve az intézményi működési problémákt, amelyeket az HBO akkori tulajdonosával, az AT&T-vel hoztak összefüggésbe.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a sorozat alkotóitól az AT&T vezetői egyszer megkérdezték, hogy leforgatható-e a  Trónok harca függőlegesen is, hogy jobban ‘elférjen’ a telefonon. Sőt, a cég nyíltan megvitatta a darálható mini epizódok ötletét is.

Az alkotópáros következő projektje az év egyik legambiciózusabb sorozatának ígérkező A 3-test probléma lesz, mely március 21-én debütál a Netflixen. Mutatjuk az előzetesét idelent.

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»