Új a Netflixen: Az Oscaron megtiltották neki, Amy Schumer most elmondja az Alec Baldwinos poénját

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában Amy Schumer legújabb önálló stand-up estje, a Vészhelyzet esetén értesítendő.

A felvételek egy része még decemberben került rögzítésre a Los Angeles-i Orpheum Színházban. Ahogy Schumertől már megszokhatták a rajongók, ezúttal sem kímél senkit sem, különösképp Alec Baldwint és feleségét, Hilariát.

Schumer elmondása szerint a jó házasság titka, hogy “találj valakit, aki képes elviselni téged”, persze ezen a ponton nem áll meg. “A lényeg az, hogy minden bizonyíték arra mutat, hogy ez a nő, mióta találkozott a férjével, egyenesen úgy tett, mintha spanyol lenne, majd a férje lelőtt valakit. És most figyelj, mert most jön a lényeg a lényeg, mivel mindketten egyenesen lesz@rják ezt” - mondja Schumer.

Schumer egyébként Regina Hall-lal és Wanda Sykes-szal vezette közösen a legutóbbi Oscar-gálát, ahol elmondása szerint nem engedték meg, hogy a Rust forgatásán történt balesettel viccelődjön.

“Szeretném előrebocsátani ezeket az Oscar-vicceket azzal, hogy az ügyvédem azt mondta, hogy ne mondjam ezeket” - jegyezte meg a humorista.

Baldwin egyébként idén májusban fejezte be a Rust forgatását, másfél évvel azután, hogy a munkálatokat le kellett állítani Halyna Hutchins operatőr tragikus halála miatt. A történtekről korábban ITT írtunk.