Új filmmel készül Christopher Nolan, íme minden, amit eddig tudunk!A kép forrása: Enuffa.com

Christopher Nolan Hollywood egyik legsikeresebb rendezője. Az alapoktól küzdötte fel magát az élvonalba, A sötét lovag a valami és az Eredet után pedig most újabb filmmel készül. Íme a részletek!

Christopher Nolan azon kiváltságos rendezők közé tartozik, akinek filmjeiért nem csak a közönség, de a kritika is rajong. A direktor A Sötét lovag trilógiát követően gyakorlatilag azt csinál, amit csak szeretne, legyen bármilyen ötlete, a stúdiók 100 milliókkal állnak sorban, Nolan pedig eddig pályája során már számtalan műfajban bizonyított, legyen szó thrillerről, sci-firől, szuperhős filmről vagy háborús moziról. Nem meglepő, ha a legújabb produkcióját is hatalmas érdeklődés övezi.

A napokban vált hivatalossá új filmjének stáblistája, mely ezúttal sem szűkölködik nagy nevekben. A napokban csatlakozott a filmhez John David Washington (Csuklyások – BlacKkKlansman) és Robert Pattinson is, de a főbb szereplők sorát erősíti Elizabeth Debicki (Éjszakai szolgálat, A galaxis őrzői vol. 2.) is.

A film történetéről egyelőre semmi nem szivárgott ki, csak annyit tudunk, amit a Variety értesülései alapján megerősítettek, vagyis hogy egy nagyszabású akciófilm van készülőben, melyet a Dunkirkhöz hasonlóan ismét IMAX kamerákkal forgat majd a rendező.

Bár a film címét még nem jelentették be hivatalosan, a Warner már kitűzte a premierdátumot 2020. július 17-re.