2019.08.13   szerző: csd   hozzászólások: 0

Félreértés ne essék, a Marvel és Star Wars egyeduralkodását persze nem veszélyezteti az új rekord, mindenesetre Az oroszlánkirály„élőszereplős” változata töretlen sikernek örvend a nézők körében, mindez pedig a bevételeken is meglátszik.

Új rekord született, Az oroszlánkirály a Disney legsikeresebb filmje!A kép forrása: ComicBook

A Jon Favreau rendezésű animációs film nemzetközi összbevétele ugyanis az elmúlt hétvégén elérte a 1,33 milliárd dollárt, ezzel pedig beelőzte a korábban 1,28 milliárd dollárral csúcstartó Jégvarázst.

Az idei meglepetéseknek pedig egyelőre nincs vége, hiszen november 21-én érkezik a Jégvarázs 2, december 19-én pedig Star Wars: Skywalker kora. A Disnyey-től tehát további nagy dobásokra lehet számítani a közeljövőben.

A stúdió az utóbbi években egy új szintre emelte a filmgyártást, hogy ez a töretlen siker 2021-en után is kitart-e majd, az egyelőre kérdéses, hiszen ekkor jár majd le a Disney jelenlegi elnökének, Bob Iger szerződése, akinek vezetése alatt láttak napvilágot stúdió az utóbbi évek legmagasabb bevételeit hozó produkciói.

animáció | családi | dráma | kaland | musical

Az afrikai szavannák királyának, Mufasának fia születik, akinek az a sorsa, hogy átvegye apja helyét a trónon. Csakhogy a király testvére, a korábbi örökösnek számító Zordon... több»