Új trilógia veszi kezdetét a Halálos iramban 7-telA kép forrása: Universal Pictures

A Halálos iramban 7-tel bezárul a kör, Dominic Toretto és csapata világkörüli megpróbáltatásaik, Miami, Tokió, Panama, Rio de Janeiro és London és Abu Dhabi után visszatér Los Angelesbe. A hetedik résszel egyszersmind egy új trilógia veszi kezdetét, melynek helyszínéül New York szolgál majd.

Örülhetnek a rajongók, még legalább három résszel bővül a Halálos iramban franchise, ráadásul Helen Mirren is bejelentkezett a nyolcadik rész főgonoszának szerepére. Bár egyelőre hivatalosan semmit nem erősített meg a Universal, a széria főszereplője, Vin Diesel Jimmy Kimmelnél vendégeskedett, ahol megosztott néhány belsős információt a showman közönségével. Ezek szerint az idei epizód után a nyolcadik részben Kurt Russell karakterének visszatérésére is számíthatnunk. A színész azt is elárulta, hogy a franchise következő filmje New Yorkban játszódik majd.

"Elmondok nektek valamit Kurt Russellről. Mindig trilógiaként gondolok ezekre a filmekre. Szóval, Kurt Russell csatlakozott ehhez a filmhez, de egy olyan sztori érdekében szerződtettük, mely a jövőben is követni fogja a karakterét, és mely New Yorkban játszódik majd."

Arról, hogy ki rendezheti a Halálos iramban 8-at, egyelőre nincsenek információk. A hetedik rész direktora, James Wan hamarosan hozzálát a Démonok között 2. munkálataihoz, míg a négy epizódot is rendezőként jegyző Justin Lin a Star Trek: Mindenen túl 3-hoz szerződött le.

A Halálos iramban 7 ezen a héten csütörtökön debütál a hazai mozikban.