Alighanem senki sem szeretné, hogy Tom Holland által alakított Pókember eltűnjön a Marvel Filmes Univerzumából. Jeremy Renner után pedig egyre több sztár ad hangot a tiltakozásának.

Korábban beszámoltunk már arról, hogy a Sólyomszemet alakító Renner egy tömör és igencsak velős posztban kérte a két stúdiót arra, hogy törekedjenek a további megállapodásra. Jeff Goldblum reakcióját a Disney D23 Expóján pedig nagy eséllyel jó ideig nem felejtik még el a rajongók.

A Bosszúállók filmekben Skarlát Boszorkányt alakító Elizabeth Olsen pedig szintén csalódottságának adott hangot, hogy nagy eséllyel Tom Holland nem tér vissza többet Pókemberként. „Ez igazán szomorú. Ő a legjobb Pókember a számomra. Fiatal, energikus, egyszerűen fantasztikus. Szerencsés dolognak érzem, hogy együtt dolgozhattam vele” – nyilatkozta a színésznő.

Elizabeth Olsen egyúttal felkérte a rajongókat, hogy petícióban követeljék a két stúdiótól, hogy újra állapodjanak meg a Pókember filmek jövőjét illetően, úgy tűnik azonban, hogy a színésznő nem igazán követhette az eseményeket, hiszen ez volt a rajongók első dolga az elmúlt napokban, amely során közel 130 ezer aláírás gyűlt össze.