2020.07.03   szerző: csd   hozzászólások: 0

Bár évek óta keringtek pletykák arról, hogy elkészülhet a Halálos fegyver ötödik része, a rajongóknak az idén januárig kellett várniuk, hogy valami biztatót is halljanak a folytatásról.

85 Halálos fegyver 4  (1998)

Januárban ugyanis egyre biztosabb hírek érkeztek azzal kapcsolatban, hogy Roger Murtaugh és Martin Riggs újra visszatérnek egy elképesztően akciódús folytatás erejéig. Az elmúlt időszak azonban alighanem teljesen keresztülhúzta a produkció előkészületeit, úgy tűnik azonban, hogy semmi sincs még veszve.

Maga Danny Glover adott interjút a napokban a Variety magazinnak, amelyben a színészt a Halálos fegyver 5 előkészületeiről is fagatták, Glover pedig egészen izgalmas választ adott minderrez:

“Nem szeretnék semmit sem elárulni a cselekményről és a forgatókönyvről, annyit viszont elmondhatok, hogy nagyon releváns a sztori a napjaink történéseire vonatkozóan” - jegyezte meg Glover, aki azt is elárulta, hogy az év elején már tárgyaltak a stúdióval.

“Mindez viszont hónapokkal ezelőtt történt, és én nem szeretnék semmit sem túlságosan bizakodóra venni, az események túl gyakran változnak mostanság. Ha mindez valóban megtörténik majd, az nagyon különleges lesz.”