Újabb információkat osztott meg Danny Glover a készülő Halálos fegyver 5-ről

Bár évek óta keringtek pletykák arról, hogy elkészülhet a Halálos fegyver ötödik része, a rajongóknak sokáig kellett várniuk, hogy valami biztatót is halljanak a folytatásról.

Tavaly már egyre biztosabb hírek érkeztek azzal kapcsolatban, hogy Roger Murtaugh és Martin Riggs újra visszatérnek egy elképesztően akciódús folytatás erejéig. Az elmúlt időszak azonban alighanem teljesen keresztülhúzta a produkció előkészületeit, úgy tűnik azonban, hogy semmi sincs még veszve.

Maga Danny Glover adott interjút a közelmúltban a Variety magazinnak, amelyben a színészt a Halálos fegyver 5 előkészületeiről is fagatták, Glover pedig egészen izgalmas választ adott minderre:

“Nem szeretnék semmit sem elárulni a cselekményről és a forgatókönyvről, annyit viszont elmondhatok, hogy nagyon releváns a sztori a napjaink történéseire vonatkozóan” - jegyezte meg Glover, aki azt is elárulta, hogy már tárgyaltak a stúdióval.

“Mindez viszont hónapokkal ezelőtt történt, és én nem szeretnék semmit sem túlságosan bizakodóra venni, az események túl gyakran változnak mostanság. Ha mindez valóban megtörténik majd, az nagyon különleges lesz.”

akció | krimi | thriller

Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozók visszatérnek, de természetesen nem maradhat el örök segítőjük, a kotnyeles Leo Getz (Joe Pesci) sem.... több»