Újdonságok a Netflixen: 10 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 19-25)

Az ősz első hónapjának vége felé közeledve sem szükséges csüggednünk, hiszen a Netflix újra egy jó nagy adag premierrel készül a héten. Mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő műfajt a felhozatalban, szóval érdemes átfutni, mire is számíthatunk pontosan. A premierek egy gombnyomással elérhetőek weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban Netflix-előfizetés szükséges.

#10

61 Wanna  (2022)

dokumentum | életrajzi | krimi

Netflix

Nyomon követhetjük az ellentmondásos fogyókúrás krémeket áruló, szélhámossá vált Wanna Marchit és Stefania Nobile-t a tévés sikertől az átverésig, majd a... több»


Szereplők: Wanna Marchi
Az olasz életrajzi dokumentumfilm feltárja Wanna Marchi és Stefania Nobile pályafutását, akik hazugságokkal és átverésekkel a magasba emelkedtek, végül pedig 'elnyerve' büntetésüket a börtönben végezték.
#9

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm a "Bling Ring" rablások alapján készült, amelyek Los Angeles gazdag külvárosaiban történtek 2008-2009 között. Háromrészes dokumentumfilm, amely bemutatja a... több»

A dokumentumfilmben megismerhetjük azokat a rablókat és történeteiket, akik Los Angeles gazdag külvárosát rettegésben tartották 2008 és 2009 között.
#8

dráma | krimi | thriller

Netflix

Egy nyomozó története, aki szeretné visszaszerezni szaglását és szerelmét - ennek érdekében pedig hajlandó összedolgozni egy parfümkészítővel, aki mindent megtesz azért,... több»

A német sorozat Patrick Süskind regényét dolgozza fel, illetve adaptálja saját szájíze szerint. A történet alapján egy nyomozó, aki szó szerint a szaglását és az elveszett szerelmét keresi, összefog egy parfümkészítővel, aki a tökéletes illat nyomában jár.
#7

dráma | vígjáték

Netflix

Öt harmincas éveiben járó nő, akik iskoláskoruk óta barátnők, minden évben találkoznak. Idén azonban egyiküknél rákot diagnosztizáltak. több»

Spanyol sorozat, ami a humort és a drámát ötvözve bemutat egy történetet néhány barátnőről, akik minden évben együtt járnak nyaralni, hogy elszökjenek a hétköznapok elől. Most azonban egyikük súlyos betegséggel küzd - de ez nem állítja meg őket, hogy jól érezzék magukat és egy felejthetetlen kikapcsolódást szervezzenek haldokló barátnőjüknek.
#6

akció | animáció | fantasy

Netflix

Miközben a mitikus Pokémon, Arceus legendája után nyomoznak, Ash, Goh és Dawn felfedezik a Galaktikus Csapat összeesküvését, amely a világot fenyegeti. több»

Négyrészes minisorozat, amiben Ash, Pikachu és barátai a Sinnoh régióba utaznak, hogy egy legendás Pokémon után nyomozzanak. Kalandjaik során találkoznak egy gonosz csapattal, a régió bajnokával és régi ismerősökkel is.
#5

51 Athéné  (2022)

(6)

akció | dráma | thriller

Netflix

Órákkal azután, hogy legfiatalabb testvérük tragikus körülmények között megmagyarázhatatlanul elhunyt, három testvér élete káoszba borul. több»

Romain Gavras rendezi ezt a várva várt francia nyelvű filmet. A szinopszis alapján a következőkre számíthatunk: "Órákkal azután, hogy legkisebb testvérük tragikus körülmények között, megmagyarázhatatlanul elhunyt, három testvér élete káoszba fordul."
#4

dráma

Netflix

Egy megoldatlan gyilkosság nyomozását követhetjük nyomon tiltott szerelemmel, csalással és titokkal bonyolított sztori bontakozik ki a történetből. több»

Tyler Perry az írója, rendezője és producere a filmnek, amely évek óta készül (bár a forgatás néhány hét alatt lezajlott). A film egy megoldatlan gyilkosság nyomozását követi nyomon, amely egy tiltott szerelemmel, csalással és titokkal teli történetet tár fel.
#3

dráma

Netflix

Az intenzív hatalmi játszmák, az egészségtelen testvéri rivalizálás és az állandó szabotázs nem hagyja nyugodni sem Colbyékat, sem Carringtonékat. több»


Szereplők: Luke Cook
Amerika legnagyobb hatalommal rendelkező családjainak története folytatódik az ötödik évadban. A pénzért és uralomért folyó harc egy pillanatra sem áll meg, és vannak, akik a legaljasabb módszerektől sem riadnak vissza.
#2

dráma | musical

Netflix

Deusa és Tadeu zenekara beindul, de ez megterheli a kapcsolatukat. Eva csak azt akarja, hogy felfedezzék. Hamarosan mindhármuk élete összeütközésbe kerül. több»

A következő premier egy romantikus, zenés dráma egyenesen Brazíliából, amiben három feltörekvő zenész élete összefonódik és konfliktusokba keverednek.
#1

59 Lou  (2022)

(4)

dráma | krimi | misztikus

Netflix

Vihar tombol. Egy fiatal lányt elrabolnak. Az anyja összefog a titokzatos szomszédasszonnyal, hogy üldözőbe vegyék az emberrablót. Ez az utazás próbára teszi határaikat, és... több»

A Bad Robot jóvoltából érkezik az új krimi, aminek producere J.J. Abrams. A film egy távoli szigeten élő idős nőről szól, akit egy szomszédja megkér, hogy keresse meg elrabolt lányát. A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című filmből ismert Jurnee Smollett vezeti a stáblistát, a további szerepekben pedig Logan Marshall-Green, Allison Janney és Greyston Holt is feltűnik.