Újdonságok a Netflixen: 4 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (december 18-24)

A következő hét végén berobban az életünkbe a karácsony. Vajon milyen filmekkel és sorozatokkal foglalhatjuk le magunkat az év utolsó előtt hetén. Ha a Netflixen múlik, akkor nem kell aggódnunk, hiszen a napokban érkezik a Maestro, Bradley Cooper és Carey Mulligan főszereplésével, valamint Zack Snyder sci-fi eposzának első fele, a Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke. Listánkban leginkább az eredeti Netflix tartalmakra összpontosítottunk, a teljes listát itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges.

#4

akció | dráma | történelmi

Netflix

1945 tavaszán Gyeongseongban, a Korea feletti japán uralom idején két fiatal felnőtt szembesül egy különös, kapzsiságból született lénnyel, és harcolnak ellene a túlélésért. több»

1945 tavaszán a titokzatos gyeongseongi Ongseong kórházban egy vállalkozó és egy nyomozó küzd a túlélésért, és szembeszáll az emberi kapzsiságból született lénnyel.
#3

romantikus | vígjáték

Netflix

Kaska és Patryk románca próbatétel elé kerül, amikor hűtlenséggel gyanúsítják egymást. A helyzetet tovább rontja, hogy a szomszédok folyton beleavatkoznak az ügyeikbe. több»

Az első rész folytatásában az újdonsult párocska békés és kényelmes életet szeretnének élni - azonban bejönnek a képbe a szomszédok, illetve egy kényelmetlen vádaskodás, aminek keretén belül hűtlenséggel vádoljak egymást.
#2

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

Miután lezuhan az univerzum legtávolabbi pontjain lévő holdon, Kora (Sofia Boutella), a titokzatos múltú idegen egy békés földműves településen kezd új életet. Hamarosan azonban ő lesz az egyetlen reményük a túlélésre, amikor a zsarnoki Balisarius régens (Fra Fee) és kegyetlen megbízottja, Noble admirális (Ed Skrein) felfedezik, hogy a farmerek akaratlanul eladták terményeiket a Bloodaxoknak (Cleopatra Coleman és Ray Fisher) - az Anyavilág által üldözött lázadók egy ádáz csoportjának vezetőinek. Azzal a feladattal, hogy olyan harcosokat találjanak, akik életüket kockáztatva megvédik Veldt népét, Kora és Gunnar (Michiel Huisman), a háború valóságában naiv, gyengédszívű farmer, különböző világokba utaznak a Bloodaxok keresésére, és útközben összegyűjtik a harcosok kis csapatát, akiknek közös a megváltás iránti igényük: Kai (Charlie Hunnam), a pilóta; Titus tábornok (Djimon Hounsou), a legendás parancsnok; Nemesis (Doona Bae), a mesteri kardforgató; Tarak (Staz Nair), a királyi múlttal rendelkező fogoly; és Milius (E. Duffy), az ellenállás harcosa. Visszatérve Veldtre, Jimmy (Anthony Hopkins hangja), egy ősi, gépesített védelmező, aki a szárnyak alatt rejtőzködik, új céllal ébred fel. Az újonnan alakult forradalmároknak azonban meg kell tanulniuk bízni egymásban és egységesen harcolni, mielőtt az Anyavilág seregei eljönnek, hogy mindannyiukat elpusztítsák.
#1

64 Maestro  (2023)

(6) (2)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Netflix

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»

A Maestro egy hatalmas és félelmet nem ismerő szerelmi történet, amely Leonard Bernstein és Felicia Montealegre Cohn Bernstein életre szóló kapcsolatát mutatja be. A Maestro az élethez és a művészethez írt szerelmes levél, amely legbelül a család és a szerelem érzelmileg epikus feltárása.