Újdonságok a Netflixen: 4 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (december 4-10)

A Netflix is erősen indítja az év utolsó hónapját, többek között már december elején megérkezik a Távol a világtól, melynek főszerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Julia RobertsEthan HawkeKevin Bacon és Mahershala Ali. Természetesen ezen kívül dokumentum, akció, de vígjáték is debütál a szolgáltatónál a napokban, szóval nem kell aggódni, mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő tartalmat. Listánkban leginkább a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a Netflixnél.

#4

dráma | krimi

Netflix

A történetben különleges módszerekkel dolgozó rendőrök egy csoportja egy veszélyes bűnöző nyomába ered, hogy megakadályozzák, hogy Marseille vérfürdőbe süllyedjen. több»

A történetben megismerhetünk egy különleges módszerekkel dolgozó rendőrökalakulatot, akik egy veszélyes bűnöző nyomába erednek, hogy megakadályozzanak egy vérfürdőt Marseille-ben.
#3

romantikus | vígjáték

Netflix

Thea visszatér vidéki szülővárosába, hogy a családjával együtt ünnepelje a klasszikus norvég karácsonyt, de idén magával hozza indiai barátját, Jashant is. Amiről úgy volt,... több»

Miután meglepte norvég családját új, Indiából származó, barátjával, Thea Evjennek a karácsonyi ünnepek alatt kell elérnie, hogy a férfi beilleszkedjen az életébe. A hagyományok minden irányba elhajlanak, ahogy Bollywood vibráló színei összeütköznek a hideg norvég téllel.
#2

dráma | romantikus

Netflix

A történet a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, aki egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja a kiváltságos és rendezett New York-i... több»

Egy szívmelengető felnőtté válás története, amely a tizenöt éves manhattani Jackie Howardot követi, miután egy tragikus balesetben elveszíti családját. Jackie maga mögött hagyja New York-i kiváltságos életét, és a vidéki Coloradóba költözik, hogy gyámja - édesanyja legjobb barátnője, Katherine - mellé kerüljön, aki tíz gyereket nevel férjével, George-dzsal. Miközben beilleszkedik új, kaotikus vidéki otthonába, Jackie eltökélt szándéka, hogy álmára, a Princetonra való bejutásra koncentráljon... mindezt úgy, hogy közben a két nagyon különböző Walter testvér - a megbízható és könyvmoly Alex, valamint a titokzatos és problémás Cole - iránti érzelmeivel is meg kell küzdenie. Miközben Jackie próbál eligazodni új életében, az érzések és a feszültségek, amelyeket megpróbál letagadni, azzal fenyegetnek, hogy mindent kibillentenek a helyes irányból. Vajon képes lesz-e hű maradni önmagához, és mégis megtalálja a szerelmet?
#1

60 Távol a világtól  (2023)

(35) (3)

dráma

Netflix

Egy család kirándulása egy luxusházba baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja az eszközeiket, és két idegen jelenik meg az ajtóban, akik egy közelgő... több»

A díjnyertes író és rendező, Sam Esmail (Mr. Robot) apokaliptikus thrillerében Amanda (az Oscar-díjas Julia Roberts) és férje, Clay (az Oscar-díjra jelölt Ethan Hawke) egy luxusházat bérelnek ki a hétvégére a gyerekeikkel, Archie-val (Charlie Evans) és Rose-zal (Farrah Mackenzie). Nyaralásuk hamarosan a feje tetejére áll, amikor két idegen - G.H. (az Oscar-díjas Mahershala Ali) és lánya, Ruth (Myha'la) - érkezik az éjszaka, akik egy titokzatos kibertámadás hírét hozzák, és menedéket keresnek a házban, amelyet az övéknek mondanak. A két család egy fenyegető katasztrófával néz szembe, amely percről percre rémisztőbbé válik, és arra kényszerít mindenkit, hogy megbékéljen a saját helyével egy összeomló világban.