Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 15-21)

Soron következő listánkban összegyűjtöttük azokat az eredeti Netflix tartalmakat, amelyek a következő héten érkeznek a szolgáltató kínálatába. Valósagshow (Piszkos játék), anime (Grimm: Horrorvariációk), dokumentumfilm (Élő bolygónk ), sci-fi, akció (Rebel Moon: 2. rész - A sebejtő) és vígjáték (Az Upshaw család) is akad a kínálatban, így nem kell aggódnunk, hogy elér minket az unalom szele. Természetesen a listában szereplő produkciók nem a teljes kínálat, minden újdonságot megtaláltok itt. Az új filmeket és sorozatokat egy kattintással elérhetitek weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

76 Az Upshaw család  (2021)

(2)

vígjáték

Netflix

Egy afro-amerikai család élete Indianában nem a legkönnyebb, miközben próbálnak működőképes életet teremteni maguknak mindenféle használati utasítás nélkül. több»

A sorozat ötödik évadában Upshaw-ék továbbra is meglovagolják az élet hullámvölgyeit, beleértve az új munkahelyeket, a nagyobb álmokat, az egészséggel kapcsolatos küzdelmeket és néhány komolyabb életbeli meglepetést, de még mindig kitartanak a családdal járó szeretet mellett.
#4

animáció | dráma | fantasy

Netflix

A klasszikus Grimm testvérek történetei által ihletett antológia hat sötét fordulatú tündérmesét tartalmaz, amelyek az emberi vágyak árnyékos oldalát tárják fel. több»

A Grimm fivérek meséi merész rebootot kapnak a Netflixen. Egyszer volt, hol nem volt, a testvérek, Jacob és Wilhelm összegyűjtötték a meséket az ország minden tájáról, és könyvbe foglalták őket. De a történet ennél sokkal többről szól. Volt egy sokkal fiatalabb húguk is, az ártatlan és kíváncsi Charlotte, akit nagyon szerettek. Egy nap, amikor a testvérek szokás szerint mesét meséltek Charlotte-nak, látták, hogy a lány kissé melankolikus. "Gondolod, hogy tényleg boldogan éltek, amíg meg nem haltak?" - kérdezte. A Jacob és Wilhelm által írt Grimm-mesék lapjait most Charlotte egyedi szemszögéből mutatjuk be, aki egészen másképp látja a történeteket, mint a testvérei.
#3

valóságshow

Netflix

13 játékos versenyez egy luxusvillában elfoglalt helyért és 150 000 euróért ebben a kiszámíthatatlan stratégiai és túlélési játékban. több»


Szereplők: Claude Dartois
A 13 játékos egy rögtönzött táborból indulva egy luxusvillában való elhelyezésért és a 150 000 eurós nyereményért küzd a Claude Dartois által vezetett feszült stratégiai és 'túlélési' játékban.
#2

67 Élő bolygónk  (2024)

(1)

dokumentum

Netflix

Bolygónk kék és zöld színfoltjai szinte lüktetnek az élettől. A dokumentumfilm megdöbbentő tudományos felfedezésekre épít, illetve lenyűgöző felvételekkel mutatja be... több»

A legszebb nemzeti parkok című produkció Emmy-díjas csapata egy olyan titkos kapcsolati hálót tár elénk, amely mindannyiunkat összeköt, és amely fenntartja bolygónk legvarázslatosabb jelenségét: magát az életet. Az Oscar-díjas Cate Blanchett narrációjával ez a doku-sorozat a világ minden táján bemutatja azokat a rendkívüli élőlényeket és ökoszisztémákat, kicsiket és nagyokat, amelyek együtt dolgoznak az élővilágunk helyreállításán és fenntartásán.
#1

akció | dráma | kaland

Netflix

Zack Snyder a Rebel Moon első része után visszatér az általa megálmodott sci-fi univerzumba egy epikus történettel. Kizárólag a Netflixen. több»

A Rebel Moon második része folytatja Kora és a túlélő harcosok epikus történetét, akik arra készülnek, hogy mindent feláldozva, Veldt bátor népével együtt harcolva megvédjék az egykor békés falut. A csata előestéjén a harcosoknak szembe kell nézniük saját múltjuk igazságával, és mindegyiküknek fel kell fednie, miért harcol. Miközben a Birodalom teljes erejével támad a bimbózó lázadásra, megbonthatatlan kötelékek kovácsolódnak, hősök bukkannak fel, és legendák születnek.