Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (december 25-31)

Vajon mit tartogat számunkra a Netflix az év befejezése előtt? Az utolsó héten is dúskálhatunk a premierekben, érkezik többek között A nagy pénzrablás legújabb spin-off sorozata és Ricky Gervais vadonatúj stand-up műsora. Listánkban főleg a szolgáltató eredeti tartalmaira összpontosítottunk, minden érkező filmet és sorozatot megtaláltok itt. Az újdonságok egy kattintással elérhetőek lesznek weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz Netflix-előfizetés szükséges.

#5

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Megismerhetjük Haru, a Pokémon Resort alkalmazottjának történetét, és a Pokémonokkal és azok tulajdonosaival való kapcsolatait, akik vendégként látogatják meg munkahelyét. több»

Az elragadó sorozat Harut, az új portást követi, aki a tapasztalt vezető személyzet mellett gondoskodik a Pokémonokról. Miközben megtanulja, hogyan tegye boldoggá a vendégeit, egyúttal kalandos, barátságos és önfelfedező útra is indul.
#4

dráma | vígjáték

Netflix

A terhessége késői szakaszában hirtelen egyedül maradt Sara váratlan mentőövet kap, amikor megérkezik Linda, az elhidegült nővére. több»

Sara tökéletes családban él Daniéllel, kisfiukkal, Eliottal, és úton lévő második gyermekükkel. Ám életük a feje tetejére áll, és az állapotos Sara hirtelen egyedül marad. A segítség hamarosan teljesen váratlan helyről érkezik, amikor Sara elhidegült idősebb nővére, Linda, egy tehetetlen, éretlen felnőtt, aki a nagy, kiszámíthatatlan kutyával felajánlja, hogy beköltözik és segít.
#3

dokumentum

Netflix

A kontrollálatlan tinédzsereket Amerika-szerte egy terápiás táborba küldték a zord utahi sivatagba. A körülmények brutálisak voltak, de a személyzet még rosszabb volt. több»

Rendező: Liza Williams
Egy hírhedt vadon-terápiás tábor brutális körülményeit - és a táborban részt vevő problémás tinédzserek állítólagos bántalmazását - tárja fel ez a megrázó dokumentumfilm.
#2

vígjáték

Netflix

Ricky Gervais ellentmondásos álláspontokat oszt meg a politikai korrektségről és a túlérzékenységről az emberiség végéről szóló, tabudöntögető komédia különkiadásában. több»

Rendező: John L. Spencer
Szereplők: Ricky Gervais
A BAFTA- és Golden Globe-díjas humorista, aki A hivatal, a Futottak még... és az After Life - Mögöttem az élet mögött áll, új, provokatív stand-up különkiadásában az emberiség végéről, a politikai korrektségről, a családi esküvőkről, temetésekről és a mesterséges intelligenciáról mesél.
#1

akció | dráma | krimi

Netflix

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»

Csak két dolog van, ami egy rossz napot biztosan nagyszerűvé változtat: a szerelem és egy milliókat érő fizetés. Ezek tartják életben Berlint az aranykorában, amikor még mindig nem sejti a betegségét, és nem esett csapdába. Ekkor kezdi el előkészíteni egyik legkülönlegesebb rablását: ékszereket akar eltüntetni, mintha csak egy bűvésztrükkről lenne szó, a tét 44 millió. Korábbi csapatával belevág az előkészületekbe.