Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 15-21)

Az már biztos, hogy a következő héten is lesz miből válogatnunk a Netflix kínálatában. A szolgáltató különféle műfajok egész tárházát készítette elő, hogy egy pillanatig se unatkozzunk, ha az újdonságok kínálatában nézelődünk. Dokusorozatok, drámák, thrillerek, akciófilmek és misztikus krimik is érkeznek az elkövetkező napokban. Listánkban a szolgáltató eredeti tartalmait gyűjtöttük össze, természetesen ez nem minden, a teljes listát itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#5

misztikus | thriller

Netflix

Egy történet, amelyben baljós dolgok zajlanak, és a család titkaira fény derül, amikor hirtelen megöröklik a családi birtokot a nagybátyjuktól, akit már elfelejtettek. több»

Yoon Seo-ha egy főiskolai előadó, aki reméli, hogy óraszámát kinevezett professzori állássá emelheti. Egy nap megtudja, hogy rég elfeledett apai nagybátyja meghalt, így ő marad a családi temetkezés egyedüli örököse. A hír váratlanul éri Seo-hát, és egyben kellemetlen emléket idéz fel apjáról, aki már régen elhagyta őt és anyját. Eközben Choi Sung-jun, a faluban egy gyilkossági ügyben nyomozó rendőr rájön a falusiak furcsa viselkedéséből, hogy nem egyszerű emberölésről van szó. Beleveti magát az ügybe, amely eléggé megfoghatatlannak bizonyul, és sok zsákutcába torkollik. Park Sang-min, a főfelügyelő kizárja az ügyből. De Sang-min nyomozása, amely a temetkezési hely körüli kulcsszemélyekre, köztük Seo-ha-ra és Young-ho-ra összpontosított, szintén sehová sem vezet. Hamarosan újabb gyilkosság történik, és a falu élete a feje tetejére áll.
#4

dráma | thriller

Netflix

Egy látszólag átlagos iskolai nap, amely elképzelhetetlen katasztrófával végződik, amikor az iskola alagsorában titokzatos tűz üti fel a fejét. Káosz, pánik és zűrzavar tör... több»

A film egy lányiskola területén játszódik, és egy látszólag átlagos iskolai nap történetét meséli el, amely egy elképzelhetetlen katasztrófával végződik, amikor az iskola alagsorában rejtélyes tűz üti fel a fejét. Káosz, pánik és zűrzavar alakul ki, miközben a diákok és a tanárok lehetetlen döntések elé kerülnek. A történetet valós események ihlették, amikor egy lányiskolában tűz ütött ki, ami katasztrófához vezetett.
#3

dráma | thriller

Netflix

Gökhan Ahinolu barátnőjével való kapcsolata megromlik, miután üzenetet kap egy Kübra nevű felhasználótól. Ennek a kommunikációnak köszönhetően minden megváltozik, és... több»

Az Isztambul sikátoraiban élő Gökhan megpróbálja összeszedni az életét, hogy feleségül vegye élete szerelmét. Hétköznapjai azonban felborulnak, amikor egy Kübra nevű felhasználótól üzeneteket kap egy online platformon keresztül, amelynek ő is tagja: "Te más vagy!". Idővel Gökhan megérti ennek az üzenetnek a jelentését, amelyet kezdetben figyelmen kívül hagyott, és rájön, hogy ki az a Kübra, aki olyan dolgokról ad neki információkat és figyelmeztetéseket, amelyekről senki sem tud, beleértve a váratlan eseményeket is. Az, hogy Gökhan elfogadja ezt az üzenetet, nehéz útra viszi őt, ahol ellenségekre és támogatókra is talál. Gökhan pedig azon kapja magát, hogy egy olyan konfliktusba keveredik, amelyet ő "a sötétség és a fény háborújának" tekint.
#2

dokumentum | krimi | misztikus

Netflix

Egy 2015-ben történt megrázó otthoni betörés és emberrablás után egy házaspárt azzal vádolnak, hogy megrendezték a megpróbáltatást, amikor a nő újra felbukkan. több»

Rendező: Felicity Morris
Egy betörés és emberrablás után egy fiatal pár elmeséli az eseményeket, de a rendőrség nem hisz nekik. Miért tűntek az áldozatok olyan nyugodtnak? Átverés volt az egész? A háromrészes sorozat feltárja, hogy milyen következményekkel jár, ha elhamarkodottan ítélkezünk, és milyen károkat okoz, ha a bűnüldöző szervek úgy döntenek, hogy hamisnak vélik a nyilvánvaló igazságot.
#1

68 60 perc  (2024)

(9)

akció | dráma | sportfilm

Netflix

Octaviónak csak egy órája van arra, hogy eljöjjön a lánya születésnapjára, különben örökre elveszítheti a lány felügyeleti jogát. De hogy elérje célját, lemondja egyik... több»

Octavio (Emilio Sakraya), a vegyes harcművészetek harcosa mindössze 60 percet kap, hogy odaérjen lánya születésnapi partijára - különben azt kockáztatja, hogy örökre elveszíti a felügyeleti jogot. Ám amikor lemond egy bunyót, hogy odaérjen, veszélyes bűnözők elől kell menekülnie, és versengésbe kezd az idővel az egész városon keresztül.