Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (január 22-28)

A következő hét is izgalmas újdonságokat ígér a Netflixen. Valóságshow, dokumentumfilm, animáció, dráma, akció - és ez csak néhány a műfajok közül, amikből válogathtunk. Listánkban a szolgáltató eredeti tartalmait gyűjtöttük össze a jövő hétre, azonban ez nem a teljes felhozatal - a teljes kínálatot itt találjátok. Minden új film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz Netflix előfizetés szükséges.

#5

akció | dráma | kaland

Netflix

Miután egy halálos földrengés Szöult posztapokaliptikus vidékké változtatja, egy rettenthetetlen vadász akcióba lendül, hogy megmentsen egy tinit egy őrült orvos karmaiból. több»

Évekkel azután, hogy Szöul apokaliptikus pusztasággá változik, egy kemény vadász a saját kezébe veszi az ügyet, amikor egy hozzá közel álló tinédzsert elrabol egy őrült orvos, aki embereken végez kísérleteket.
#4

valóságshow

Netflix

Az igaz szerelmet keresve nők festői helyekre utazva találkoznak a potenciális férjekkel. A csapda? Csak a nők kérhetik meg a kezüket, míg a férfiak időhöz kötöttek. több»

Az élettársat kereső szinglik álomszerű helyszínekre utaznak, az idilli Okinawától a történelmi Kiotóig. A nőknek egy olyan férfit kell választaniuk, akivel összekötik a sorsukat, azonban bármikor kieshet. Mivel az idő fogy, és csak egy esélyük van a lánykérésre, a hölgyeken múlik, hogy kit választanak és hogy megkapják-e a boldog befejezést.
#3

dokumentum | sportfilm

Netflix

Körről körre, mérkőzésről mérkőzésre Európa legjobb rögbicsapatai küzdenek meg azért, hogy hazavihessék a trófeát a 2023-as Hat Nemzet Bajnokságon. több»

A rajongók minden eddiginél közelebb kerülhetnek a 2023-as Guinness Hat Nemzet Bajnoksághoz. A legrégebbi és legnagyobb éves nemzetközi rögbibajnokság izgalmas világába vezeti be a nézőket, betekintést nyújtva a kulisszák mögötti pillanatokba, ahogy Európa legjobb csapatai a szezon legnagyobb mérkőzésein küzdenek meg a rangos trófeáért.
#2

akció | animáció | kaland

Netflix

Teela egyesíti erőit He-Mannel és a többi hőssel, hogy megmentsék Eterniát a sötétség szorításából. több»

A technológia feszül a mágia ellen, amikor He-Man és a hős harcosok szembeszállnak Skeletor erőivel a sorozatban. A Grayskull kastélyért folytatott harc új epikus fejezetében az újonnan gépesített Skeletor a Motherboard erejével felfegyverkezve megtámadja Eternia szívét, miközben Adam herceg új felelősséggel küzd, és azzal, hogy ez mit jelent számára He-Manként. Adam kénytelen választani a jogar vagy a kard, és a királyi vagy a bajnoki élet között. Eközben az új boszorkány, Teela a Kígyómágia titkát keresi, hogy újjáépítse a mágikus birodalmat, és segítsen He-Man-nek visszatartani a legnagyobb fenyegetést, amivel Eternia valaha is szembenézett: a kegyetlen Hordak visszatérését.
#1

89 Griselda  (2024)

(6) (2)

dráma | életrajzi | krimi

Netflix

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»

A Griselda egy valós történeten alapuló fikcionalizált dráma, amelyet a történelem egyik legerősebb kartelljét létrehozó Griselda Blanco élete ihletett. Az 1970-80-as évek Miamijában játszódik, ahol Blanco páratlan kegyetlensége és elbűvölő bája segít neki abban, hogy szakszerűen lavírozzon az üzlet és a család között, aminek köszönhetően széles körben "a Keresztanya" néven vált ismertté.