Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 1-7.)

Megérkezett a május, és vele együtt még több újdonság landol a Netflixen. Többek között A Bridgerton család spin-offja, a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet is a jövő héttől lesz elérhető. Ezen kívül rengeteg klasszikus film, új sorozatok és temérdek más tartalom is gazdagítja majd a kínálatot, tehát érdemes lesz böngészni a következő napokban is. Minden premier elérhető lesz egy kattintással weboldalunkról is, megtekintésükhöz természetesen előfizetés szükséges a szolgáltatónál. Minden Netflix premiert megtaláltok itt.

#5

71 Szentély  (2023)

(1)

dráma | sportfilm

Netflix

Egy kemény, kétségbeesett kölyökből szumóbirkózó lesz, aki lenyűgözi a rajongókat pimaszságával, és felforgat egy hagyományokkal átszőtt iparágat. több»

A történet gátlástalanul feltár és áttör egy ősidők óta létező tabut, és bemutatja a szumó birkózók becsvágyát és harci szellemét. Ennek érdekében a szumósokat alakító színészek mindegyike egy éven át intenzív fizikai edzésen vett részt hollywoodi szakértők valamint olimpiai sportolók edzőjének és táplálkozási szakértőjének irányításával, és több mint hat hónapon át gyakorolták a birkózást. Wataru Ichinose fantasztikus castingja és korábbi, profi harcművészként szerzett tapasztalata miatt nyerte el a szerepet. Ő alakítja Saruzakurát, aki lenyűgöző fizikumát és a harcművészethez való tehetségét kihasználva fiatal tanítványként csatlakozik egy szumó csapathoz.
#4

romantikus

Netflix

A sorozatban tizenhat szinglit ismerhetünk meg, akik egy hegyvidéki házba költöznek, hogy kiderüljön, a nyugodt és idilli környezetben kialakulhat-e a szerelem. több»


Szereplők: Becky, Atsushi Tamura
Egyedülállók költöznek egy hegyi házba, hogy kiderítsék, vajon a világ valóságától távol, nyugodt és idilli környezetben kibontakozhat-e a szerelem. A cél, hogy a résztvevők megtalálják az örök szerelmet - valódi arcukat mutatva, sírva, nevetve és veszekedve.
#3

romantikus

Netflix

A sorozat az Egyesült Államokban és Izraelben élő szingliket követi, akik társkereső életüket egy vezető zsidó házasságközvetítőre bízzák. több»


Szereplők: Aleeza Ben Shalom
Az Indiai Társkereső producereinek új sorozata, a Zsidó Társkereső az Egyesült Államokban és Izraelben élő szingliket mutatja be, akik egy vezető zsidó házasságközvetítőnek adják át szerelmi életüket. Vajon a hagyományos shidduchim randizás gyakorlata segít nekik megtalálni a lelki társukat a mai világban?
#2

57 A szabó  (2023)

(8)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Egy híres szabó elkezd esküvői ruhát varrni legjobb barátja menyasszonyának - de mindhármuknak sötét titkai vannak, amelyek hamarosan felborítják az életüket. több»

A sorozat egy fiatal és híres szabó, Peyami történetét meséli el, aki nagyapjától örökölte a tehetséget és a sikeres üzletet. Nagyapja halálával Peyami a legnagyobb titkát viszi magával Isztambulba, és egy lélek sem jöhet rá az igazságra. A Dimitrivel való bántalmazó kapcsolata elől menekülő Esvet rejtélyes módon megjelenik Peyami és Mustafa életében, saját titkaival.
#1

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»

A Bridgerton család előzménye, amelynek középpontjában Sarolta királynő felemelkedése és hatalomra jutása áll, azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult egy nagy szerelmi történetté és hozott olyan változást a társadalomban, amely megteremtette a Bridgerton világát, amelyet az eredeti sorozat szereplői örököltek.