Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 17-23.)

Következő listánkban összeválogattunk néhány érdekes premiert, amelyek a Netflixre érkeznek. Láthatunk produkciókat az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, sőt Indonéziából és Svédországból is. Lesznek vígjátékok, drámák, thrillerek, dokumentumfilmek - tehát nem nehéz megtalálni mindenkinek azt, ami leginkább passzol az ízléséhez. Minden új sorozat és film egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

fantasy | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy lázadó, törött fogú vámpír beleszeret egy félénk fogorvosba Kolkata utcáin, de vajon az emberi és misztikus erők szétválasztják őket? több»

A Fogtündér: Harapós szerelem egy indiai romantikus sorozat, amelyet Pratim D. Gupta készített, írt és rendezett. Főszereplői Shantanu Maheshwari és Tanya Maniktala, valamint Revathi, Tillotama Shome, Sikandar Kher és Adil Hussain. A történetben egy vámpírt ismerhetünk meg, aki fogproblémákkal felkeres egy fogorvost, azonban váratlan szerelem szövődik köztük.
#5

romantikus | vígjáték

Netflix

Öt, a múltbeli szakításokon való túllépésért küzdő személy összeáll egy szokatlan támogató csoportba. több»

Az Indonéziából érkező sorozat egy olyan csoportot mutat be, amelynek tagjai több-kevesebb sikerrel igyekeznek támogatni egymást, miután életünk zátonyra futott egy-egy szakítást követően.
#4

65 Még egyszer  (2023)

(3)

vígjáték

Netflix

40. születésnapján Amelia azt a végzetes kívánságot teszi, hogy újra 18 éves lehessen 2002-ben, de hamarosan megbánja, amikor újra és újra átéli ugyanazt a napot. több»

Amikor a 40 éves Ameliát (Hedda Stiernstedt) a születésnapja éjszakáján elüti egy teherautó, 2002-ben, a 18. születésnapján ébred fel, és lehetősége nyílik arra, hogy újra átélje a legszebb napját, és az életét olyan tökéletes vízióvá tegye, amilyennek ő azt elképzelte. Amikor azonban rájön, hogy egy időhurokban ragadt, és arra rendeltetett, hogy újra és újra átélje ugyanazt a napot, elhatározza, hogy kitalálja, mit kell helyrehoznia ahhoz, hogy szó szerint maga mögött hagyja a múltat, és visszatérjen a jelenbe.
#3

55 A diplomata  (2023)

(2)

dráma | politikai | thriller

A hatrészes sorozat Laura Simmondst és barcelonai kollégáját és barátját, Alba Ortizt követi nyomon, akik a katalán városban bajba jutott brit állampolgárok védelmében... több»

Egy nemzetközi válság kellős közepén egy karrierdiplomata olyan magas rangú munkakörbe kerül, amelyre alkalmatlan, és amely tektonikus hatással van a házasságára és a politikai jövőjére. A főbb szerepekben Keri Russell és Rufus Sewell láthatóak.
#2

dokumentum

Netflix

A csimpánzok hatalmas közössége egy ugandai erdőben él, bonyolult társadalmi politikával, családi dinamikával és veszélyes területi vitákkal küzdve. több»

Rendező: James Reed
Szereplők: Mahershala Ali
A Tanítóm, a polip Oscar-díjas rendezőjétől és a Rise of the Warrior Apes (Majmok háborúja) alkotóitól érkezik a Csimpánzok birodalma: a valaha felfedezett legnagyobb csimpánztársadalom lenyűgöző világát tárja elénk, amely a bonyolult társadalmi politikát, a családi dinamikát és a veszélyes területi vitákat mutatja be. A film narrátora az Oscar-díjas Mahershala Ali.
#1

akció | családi | kaland

Netflix

A Rangerek szembekerülnek a múltból ismerős fenyegetéssel. Egy globális válság közepette ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. több»

Harminc évvel azután, hogy a bölcs és hatalmas Zordon megalakította a Mighty Morphin Power Rangers-t, a csapat szembesül egy ismerős fenyegetéssel a múltból. Egy globális válság kellős közepén ismét arra kérik őket, hogy legyenek azok a hősök, akikre a világnak szüksége van. Ezt a 30. évfordulós különkiadást a franchise legendás mantrája ihlette: "Egyszer Ranger, mindig Ranger", ami azt jelenti, hogy ha egyszer a Ranger-család tagja lettél, mindig szívesen látnak újra.