Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (augusztus 7-13.)

Ha felmerült a kérdés, hogy mire is számíthatunk a jövő héten a Netflixen, akkor a következő listában megtaláljátok a választ. Lesznek zombik, animációs filmek, dokumentumfilmek, romantika, kémek és Matthew Broderick is visszatér képernyőinkre. Cikkünkben a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premiert egy kattintással elérhettek weboldalunkról, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

dráma | krimi

Netflix

A minisorozat az ópiumválság kialakulását és történetét meséli el. több»

A minisorozat az amerikai ópiumválság fikcionalizált verzióját meséli el, annak eredetét és következményeit vizsgálja, kiemelve az elkövetők, áldozatok és igazságkeresők történeteit, akiknek életét örökre megváltoztatta az OxyContin feltalálása. A történet Barry Meier könyvén és Patrick Radden Keefe New Yorker Magazine-ban megjelent cikkén alapul. A sorozat producerei Eric Newman, Peter Berg, Alex Gibney, valamint Micah Fitzerman-Blue és Noah Harpster. A főszereplők Uzo Aduba, Matthew Broderick, Taylor Kitsch, Dina Shihabi és West Duchovny.
#5

dokumentum | zenés

Netflix

A doku-sorozat újraértelmezi a hip-hop fékezhetetlen női előadóinak szerepét a forradalmi műfaj 50 éve alatt, és visszahelyezi őket a kánonba, ahová tartoznak: a középpontba,... több»

A dokumentumfilm-sorozat újraértelmezi a hip-hop fékezhetetlen nőalakjait és a műfaj 50 éves történetében betöltött szerepüket, majd visszahelyezi őket a kánonba, ahová tartoznak: a középpontba, az első naptól mostanáig. A négy rész mindegyikében olyan ikonikus személyiségek szerepelnek, mint MC Lyte, Queen Latifah és Rah Digga, feltörekvő és jelenleg a slágerlisták élén álló művészek, mint Latto és Tierra Whack mutatkoznak be a lemezkiadók, stylistok és újságírók mellett. A sorozat a világot megváltoztató zene történetét a kor szélesebb társadalmi, faji és politikai környezetében, és ami döntő fontosságú, női szemszögből mutatja be.
#4

79 Szellemházasság  (2023)

(1)

akció | dráma | vígjáték

Netflix

Egy nap egy rendőrtiszt talál egy piros esküvői borítékot, és kiderül, hogy a tulajdonos valójában egy szellem, aki a reinkarnáció előtt megkéri a rendőr kezét. Mi... több»

Egy nap egy rendőr egy piros esküvői borítékot talál, és kiderül, hogy a tulajdonosa valójában egy szellem a túlvilágról, aki a reinkarnáció előtt megkéri a rendőr kezét. Mi történik, ha egy ember és egy szellem között különleges kötelék alakul ki? A 2022-es Taipei Golden Horse Filmfesztivál zárófilmje izgalmas kérdéseke feszeget.
#3

akció | animáció | kaland

Netflix

14 év telt el azóta, hogy Liones királysága legyőzte a Démonklánt. Tristan herceg viszont képtelen két hatalmas erőt irányítani – apja démonikus erejét, aki mint a harag... több»

A Hét főbűnös animációs filmek befejezése, amely a több mint 38 millió példányban eladott képregény alapján készült. Az eredeti manga szerzőjének története Trisztán, Meliodas (a sorozat főhőse) és Elizabeth fiának kalandjait meséli el. Miközben a szüleitől örökölt hatalommal küzd, találkozik riválisával, Lancelottal, és együtt harcolnak Deathpierce ellen, aki Tristan anyjának életét fenyegeti.
#2

70 Zombiverzum  (2023)

(1)

horror | vígjáték

Netflix

Szöul utcáit egy titokzatos járvány fertőzi meg, aminek következtében a holtak életre kelnek és az élőkre vadásznak. Vajon ki lesz elég rátermett ahhoz, hogy élve kijusson a... több»

Szöul zombi-univerzummá változott, és a versenyzők egy csoportjának kihívásokkal teli küldetéseket kell teljesítenie a túlélésért.
#1

akció | krimi | thriller

Netflix

Izgalmas kémthriller, amiben a tétek magasak, az akció pedig nyers és gyors. A főszerepben Gal Gadot látható. több»

A Rachel Stone - Mindent vagy semmit egy kémthriller, amelyet Tom Harper rendezett Greg Rucka és Allison Schroeder forgatókönyvéből. A film főszereplői Gal Gadot, Jamie Dornan, Alia Bhatt, Sophie Okonedo és Matthias Schweighöfer. A történetben Rachel Stone nemzetközi hírszerző ügynöknek veszélyes küldetésre kell indulnia, hogy megvédje a "Szív" néven ismert titokzatos tárgyat.