Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (július 10-16.)

A jövő héten is érdekes új produkciókat várhatunk a Netflix kínálatában. Többek között Sandra Bullock egyik sikerfilmjének spin-offja is érkezik a streamingszolgáltatóhoz, ezen kívül pedig temérdek új valósagshow, vetélkedő és dokumentumfilm, amelyek könnyed kikapcsolódást ígérnek a nyári napokra. Listánkban leginkább a Netflix eredeti tartalmaira összpontosítottunk, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

vígjáték

Netflix

A fekete, plus size és újonnan egyedülálló Mavis váratlanul azzal találja szemben magát, hogy újra kell építenie az életét, miután egyedül maradt, de elhatározza, hogy... több»

A sorozat középpontjában Mavis Beaumont (Michelle Buteau) áll. A fekete bőrű, plus size és frissen szingli (nem önszántából!) Mavis váratlanul azon kapja magát, hogy újjá kell építenie az életét. Elhatározza, hogy nem csak túléli, hanem gyarapodik is választott családja támogatásával, testpozitív hozzáállásával és egy csinos V-nyakú ruhával, valamint egy új szájfénnyel.
#5

romantikus

Netflix

Vajon az új dögös versenycsapat kibírja hancúrozás nélkül, és hazaviheti valaki a bámulatos főnyereményt? több»

Tíz dögös szingli azt hiszi, hogy egy pazar karibi jachtra vonulnak vissza, és egy új társkereső műsorban, a "Szerelem a fedélzeten" címűben versenyeznek, amelynek házigazdája egy jóképű és titokzatos kapitány. Nem is sejtik, hogy egy teljesen másik műsor ötödik évadában vesznek részt, és Lana készen áll arra, hogy próbára tegye romantikus kapcsolataikat. A tét egy 200 000 dolláros pénznyeremény, és mindössze annyit kell tenniük, hogy kerülniük kell mindenféle fizikai intimitást.
#4

valóságshow

Netflix

Fiatal felnőttek egy csoportja együtt tölti tinédzseréveik utolsó és huszonéves koruk első hetét, megtapasztalva a szabadságot és a felnőttkor minden első pillanatát. több»

A Koreából érkező valóságshowban fiatalokat ismerhetünk be, akik már nagyon közel járnak 20-ik évük betöltéséhez. A műsorban láthatjuk hogyan ér véget tinikoruk és hogyan lépnek a felnőtté válás rögös útjára.
#3

valóságshow

Netflix

Hat cukrászpáros versenyez ízletes receptekkel, amelyekben egy kulcsfontosságú összetevő kiemelkedik: az idő. Minden epizódban kiesik egy-egy páros, így a nagy fináléban csak... több»

A Cukorláz című sikersorozat mexikói adaptációja, amelyben hat pékcsapat versenyez egymással finom receptekkel és egy kulcsfontosságú hozzávalóval: az idővel. Minden epizód végén egy kétfős csapat kiesik, egészen a nagy fináléig, amikor is egy csapatot győztesnek koronáznak, és megkapják a fődíjat.
#2

dokumentum

Netflix

Megismerhetjük a katonai finanszírozású tudósok félelmetes, kulisszák mögötti küzdelmét, akik egy technológia megalkotásán fáradoznak, miközben a mesterséges intelligencia a... több»

Rendező: Jesse Sweet
A hadiipari komplexum szívében egy újfajta katonát fejlesztenek ki. A mesterséges intelligenciával hajtott robotok megváltoztatják a hadviselés arculatát, és egyre inkább saját döntéseket hoznak a csatatéren. Ez a film azokat a katonákat és a tudósokat mutatja be, akik a technológiák megalkotásán fáradoznak, valamint az aktivistákat, akiknek az a küldetésük, hogy leleplezzék veszélyes potenciáljukat.
#1

horror | misztikus | sci-fi

Netflix

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, és mindenkit, aki látja, öngyilkos lesz, Sebastiannak és kislányának, Annának a saját túlélésükért kell... több»

A Madarak a dobozban című film producerei most egy új produkcióval bővítik a 2018-ban megjelent lebilincselő filmet. Miután egy rejtélyes erő megtizedeli a világ lakosságát, Sebastiannak saját túlélőútját kell végigjárnia Barcelona kietlen utcáin. Miközben kéretlen szövetséget köt más túlélőkkel, és megpróbálnak elmenekülni a városból, egy váratlan és még baljósabb fenyegetés van a nyomukban.