Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (március 18-24)

A következő héten is dúskálhatunk a streamingpremierekben a Netflix jóvoltából. A sci-fi műfaját erősíti majd az érkező A 3-test probléma című sorozat a Trónok harca alkotóitól, amiben olyan ismerős arcokat láthatunk, mint Liam Cunningham, John Bradley és Jonathan Pryce. Ezen kívül a bűnügyi dokumentumfilmek sorát erősíti a Gyilkossági ügyek: New York, illetve új évaddal folytatódik A 100 legrátermettebb és a Mindörökké királynők is. Listánkban a kiemelt premierekre összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot megtaláljátok itt. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#7

dráma | életrajzi | történelmi

Netflix

Életrajzi film Shirley Chisholmról, Amerika első fekete kongresszusi képviselőnőjéről. több»

A film az első fekete kongresszusi képviselőnő és politikai ikon, Shirley Chisholm történetét és úttörő elnökválasztási kampányát meséli el.
#6

valóságshow

Netflix

Mauricio ingatlanügynöksége visszatér a második évadban, még több drámával, humorral és magasabb tétekkel. több»

Családi drámák, luxusingatlanok és a Los Angeles-i piacon zajló éles verseny határozza meg az új évad felhozatalát. Ez az ingatlanos reality sorozat Mauricio Umansky The Agency nevű ügynökségének legjobb ügynökeit követi, köztük lányait, Farrah-t, Alexiát és Sophiát, akik a luxus ingatlanok, kapcsolatok és barátságok nagy tétekkel teli világában navigálnak.
#5

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Miután egy meglepetésszerű mexikói családi kirándulás kisiklatja Ronnie Anne születésnapi terveit, a lány elhatározza, hogy bebizonyítja, elég idős ahhoz, hogy a saját feje... több»

Miután egy meglepetésszerű mexikói családi kirándulás kisiklatja Ronnie Anne születésnapi terveit, a lány elhatározza, hogy bebizonyítja, hogy elég idős ahhoz, hogy a saját dolgait intézze - még ha ez azt is jelenti, hogy szembeszáll egy ősi tinédzser félistennel, akinek szorongása apokaliptikus potenciállal bír.
#4

valóságshow

Netflix

A sikeres első évadot követően újabb versenyzők állnak a kihívások elé. A száz remek fizikummal rendelkező résztvevő versenybe száll a fődíjért és a dicsőségért. több»

A második évadban új versenyző állnak a kihívások elé, hogy bebizonyítsák, ők a fizikailag legrátermettebb résztvevők. A tét most sem kicsi - dicsőség, hírnév és jelentős pénznyeremény.
#3

valóságshow

Netflix

Miután diadalmaskodtak a „No me importa” című dalukkal, a királynőink visszatértek. De a csapat nem teljes, csak Lorena és Lucía döntött úgy, hogy visszatér, hogy... több»

Miután diadalmaskodtak a "No me importa" című dalukkal - és a Laura és Lucía közötti csatát is megnyerték -, királynőink visszatértek. De a csapat nem teljes, csak Lorena és Lucía döntött úgy, hogy visszatér, hogy szembenézzenek egy új kihívással. Ehhez új királynőket kell meggyőzniük, hogy csatlakozzanak a csoporthoz. Vajon sikerül-e ennek az új dívákból álló csoportnak megúsznia a drámát, vagy ismét 'harcra' kerül sor?
#2

dokumentum | krimi

Netflix

Egy dokumentumfilm-sorozat a New York nyomozói és ügyészei által megoldott ügyek feltárásáról. több»


Szereplők: Dick Wolf
Az Esküdt ellenségek alkotója, Dick Wolf, a Wolf Entertainment és az Alfred Street Industries új doku-sorozata a hírhedt gyilkossági ügyek történetét mutatja be azok szemszögéből, akik a legjobban ismerik azokat: a nyomozók és ügyészek, akik felgöngyölítették őket.
#1

57 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

Egy fiatal nő döntése az 1960-as évek Kínájában hatással lesz téren és időn keresztül napjainkra is. Amikor a természet törvényei megmagyarázhatatlan módon a szemük előtt bomlanak fel, egy briliáns tudósokból álló, összetartó csoport összefog egy különc nyomozóval, hogy szembeszálljanak az emberiség történetének legnagyobb fenyegetésével.