Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (november 7-13)

A következő hét is tartogat mindenki számára újdonságokat a Netflixen. Dokumentumfilm, akció, karácsonyi műsorok, animáció és történelmi jellegű premierek jönnek. A következő listában összegyűjtöttük azokat, amelyekre szerintünk mindenképpen érdemes odafigyelni. A sorozatok és filmek a premier napján elérhetőek leszenk weboldalunkról is egy kattintással, megtekintésükhöz természetesen Netflix előfizetés szükséges.

#7

dokumentum | történelmi

Netflix

Zac és Darin szemet gyönyörködtető kalandozásaik során járják be Ausztráliát, megismerkedve a gazdag állat- és növényvilággal, illetve a kultúrával és a mindkettő... több»

Rendező: Ibrahim Hamdan
Szereplők: Zac Efron
Zac Efron immár második alkalommal indul világkörüli útjára, sorozatának második évadja Ausztráliát mutatja be - a vadvilágot, kultúrát és az ott élő emberek sokszínűségét.
#6

dokumentum | krimi

Netflix

Amikor rejtélyes laboratóriumi eredmények összekötik egy helyi kórházban történt halálesetek sorozatát, egy hős ápolónő összefog két kisvárosi nyomozóval, hogy beépülve... több»

A Netflix múlt héten bemutatta az igaz történeten alapuló sorozatát Jessica Chastain és Eddie Redmayne főszereplésével egy gyilkos ápolóról. Most megismerhetjük a történet valódi formáját ebben a dokumentumfilmben, ami interjúk és archív felvételek segítségével mutatja be a történteket.
#5

69 Apám sárkánya  (2022)

(1)

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Elmer Elevator egy fogságban lévő sárkányt keres a Vad Szigeten, és sokkal többet talál, mint amire valaha is számított. több»

Az írországi Cartoon Saloon stúdióból érkező film, akik ez alkalommal Ruth Stiles Ganett könyvét dolgozták fel. A filmben Whoopi Goldberg, Ian McShane, Jacob Tremblay, Dianne Wiest, Alan Cumming, Gaten Matarazzo és Leighton Meester kölcsönzik hangjukat a karaktereknek.
#4

59 Karácsonyi románc  (2022)

(5) (4)

romantikus | vígjáték

Netflix

A karácsony előtti napokban egy fiatal, frissen eljegyzett örökösnő síbalesetet szenved. Miután amnéziát diagnosztizálnak nála, a jóképű szállástulajdonos és lánya... több»

A Netflix egyik nagy karácsonyi újdonsága 2022-re Lindsay Lohan főszereplésével érkezik. Egy frissen eljegyzett örökösnőt alakít, aki egy baleset következtében egy síparadicsomban rekedt. Ez az egyik a Netflixre érkező két exkluzív Lindsay Lohan-projekt közül. A másik az Irish Wish címet viseli majd, és 2023-ban debütál.
#3

dráma | történelmi

Netflix

Az ötödik évadban egy újabb vészterhes évtized vár a királyi családra. A királynő gyermekeinek házasságai véget érnek, a windsori kastély lángokba borul, és Diana végzetes... több»

Már két éve nem kaptunk új epizódokat a Netflix egyik legsikeresebb sorozatából. Idén visszatér A korona, ismét új szereposztással. Az új évad a kilencvenes évek elején-közepén játszódik majd.
#2

akció | krimi | thriller

Netflix

Charras halála után Lino és Julia átvették a helyét, és megalakították az új kábítószer-ellenes egységet. Lino eltökélten keresi a bátyja és a mentora gyilkosait, folytatja... több»

A 2020-as francia akcióthriller folytatását Guillaume Pierret rendezi, és Alban Lenoir alakítja Lino karakterét. A történet szerint Lino és Julia megalapítják az új kábítószer-ellenes egységet, miközben Lino megszállottan kutat testvére gyilkosai után.
#1

családi | fantasy | vígjáték

Netflix

Jules Claus újra elfogadta a karácsonyt, és Noël nagypapával együtt készül az év legmozgalmasabb időszakára. Úgy tűnik, minden a tervek szerint halad, egészen addig, amíg... több»

A Netflix 2022-es karácsonyi kínálatának egyik első filmje novemberben érkezik a holland családi ünnepi film, a Claus család visszatérésével. A történet szerint a Télapó átadja munkáját unokájának, azonban Jules egy különleges karácsonyi levelet kap egy fiatal lánytól. A hírek szerint már a harmadik rész is készülőben van.