Vadonatúj fotókon Steven Spielberg új mozija! (galéria)

Steven Spielberget már számos oldaláról megismerhették a rajongói, a rendező azonban ezúttal valami egészen újba vágta a fejszéjét, amely talán mindeddig a legtávolabb is állt tőle.

Spielberg ugyanis nem mást, mint musicalt rendez, az West Side Story előkészületeiről korábban gyan hallani lehetett már, mostanáig azonban meglehetősen csendes volt a produkció háza tája.

Noha a musical és Spielberg kapcsolata igencsak távol eső volt egymástól, a rendező maga mesélt arról, hogy valójában masszív zenei gyökerekkel rendelkezik:

“Az édesanyám zongorista volt. A házban, amelyben felnőttem gyakorlatilag minden a klasszikus zenéről szól, a West Side Story volt a családom első találkozása a popzenével, és amelyet egyáltalán megengedett az otthonunkban. Ez az 1957-ben megjelent eredeti Broadway előadás albumváltozata volt, amelyet gyerekként nagyon szerettem” - nyilatkozta korábban Spielberg.

Az új West Side Story igazán parádés szereposztást ígér, Ansel Elgort mellett ugyanis maga az eredeti, 1961-es változat sztárja, Rita Moreno is felbukkan majd a filmben. A film premierjére azonban egy kicsit várniuk kell a rajongóknak, hiszen a tervek szerint idén, december 21-én érkezik a mozikba.

Addig is böngésszetek a fotók közül, még több képet pedig a film adatlapján érhettek el: