Megdöbbentette  a rajongókat, amikor kiderült, hogy Henry Cavill távozik Ríviai Geralt szerepéből a Vaják-sorozatban. És akkor a Superman-ügyről ne is beszéljünk.

2022 októberében jelentették be, hogy Liam Hemsworth lesz Henry Cavill utódja. Bár sok találgatás folyt arról, miért lépett ki a színész, a Deadline információ szerint Henry csak rövid távú szerződést kötött a Netflixszel a szerepre.

Ezért megvolt a lehetősége, hogy három évad után úgy döntsön, hogy ideje továbblépnie, állítólag a megterhelő gyártási ütemterv és a tengerentúli forgatási helyszínek miatt.

Cavill azóta újra a következő James Bond nagy esélyesévé lépett elő, és világszerte milliók örömére elvállalta egy videojáték adaptáció főszerepét, melyről itt írtunk bővebben.

Ami a Vajákot illeti, a széria előzményeit bemutató Vaják: A vér eredete karácsonykor debütált a Netflixen, azonban a kritikusoktól és a nézőktől is elég kemény és lesújtó kritikákat kapott.

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

A Vaják sorozat előzménye. 1200 évvel Geralt kalandjai előtt a világot tündék uralják és megszületik az első Vaják. több»