Jason Momoa az Entertainment Tonightnak elmondta, hogy "nagyon izgatott" a hír hallatán, miszerint James Gunn és Peter Safran veszi át a DC univerzumot a Warner Bros-tól.

A stúdió október végén jelentette be, hogy Gunn és Safran november 1-től a DC Studios társelnöki és társ-vezérigazgatói szerepét veszi át. Momoa Arthur Curry/Aquaman szerepének köszönhetően a DC-univerzum egyik meghatározó szereplője.

"Úgy gondolom, hogy Peter Safran és Gunn mostantól a DC élén áll, nagyon izgatott vagyok emiatt" - mondta Momoa az ET-nek, miközben a Netflix új eredeti filmjét, az Álomországot népszerűsítette. "Rengeteg klassz dolog fog jönni. Az egyik álmom válik valóra az ő irányításuk alatt. Szóval, maradjatok velünk!"

Egyelőre nem világos, hogy Momoa mire gondolt, amikor azt mondta, hogy "az egyik valóra vált álmom az ő felügyeletük alatt fog megtörténni". A színész már leforgatta a régóta várt Aquaman folytatást, az Aquaman és az elveszett királyság-t, amely 2023 karácsonyán kerül a mozikba, így lehet, hogy egy harmadik Aquaman filmre vagy valamilyen team-up stílusú filmre utal, az Az Igazság Ligája mintájára. A Momoa főszereplésével készült eredeti Aquaman továbbra is a DC-univerzum egyetlen milliárd dolláros bevételt hozó filmje a világ jegypénztárainál.

Új pozíciójukban Gunn és Safran a DC Studios filmes, televíziós és animációs munkáit fogják felügyelni, és a Warner Bros. Discovery elnök-vezérigazgatójának, David Zaslavnak jelentenek majd. Emellett szorosan együttműködnek Mike De Lucával és Pam Abdyval, a Warner Bros. Film Group társelnökeivel és vezérigazgatóival. Várhatóan mindketten dolgoznak majd a DC-filmeken kívül más projekteken is.

Gunn nemrégiben a közösségi médiában eloszlatta a DC Studios és a Marvel Studios közötti rivalizálás minden gondolatát, hiszen utóbbinál még mindig két A galaxis őrzői projekt vár megjelenésre. Gunn még a Marvel Studios főnöke, Kevin Feige iránti csodálatát is kifejezte:

"Nem csak, hogy szeretem Kevint [Feige], ő volt az első ember, akinek elmondtam, miután megkötöttem az üzletet a DC-vel (John Cena volt a második)" - írta Gunn a rajongóknak - "A közhiedelemmel ellentétben egy dollárral kevesebb a Marvelnek nem egy dollárral több a DC-nek. A DC és a Marvel közös célja, hogy a mozilátogatási élmény élénk és eleven maradjon!"

A színész új Netflix-filmje, az Álomország november 18-án debütál. Mutatjuk az előzetest idelent.

családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy fiatal lány felfedez egy titkos térképet Slumberland álomvilágához, és egy különc törvényen kívüli segítségével átutazik az álmokon és elmenekül a rémálmok elől,... több»