Közel egy évvel ezelőtt hullámként söpört végig a közösségi médiában az a mozgalom, amely során a rajongók szinte követelték, hogy a Disney-től, hogy készítsék el az Alita: A harc angyala folytatását.

Robert Rodriguez 2019-es filmje abszolút sikernek mondható, hiszen a 170 millió dolláros költségvetéssel szemben csaknem 400 millió dollárt hozott a konyhára. Bár a folytatás elkészítésének lehetősége mintha kissé homályba borult volna, úgy tűnik, hogy egyáltalán nincs veszve minden remény.

“Azt gondolom, hogy bármi lehetséges. A Disney felvásárolta a Fox stúdiót és most már van egy Disney+ is, szóval elképzelhető, hogy bármilyen párbeszéd alakuljon ki erről. Tudom, hogy sokan szívesen megnéznének egy folytatást, és én is szívesen elkészíteném. A streaming ráadásul sok mindenre lehetőséget nyit” - nyilatkozta a rendező, majd azt is hozzátette, hogy az Alita koncepciója gyakorlatilag már fel van futtatva a rajongók körében, így nem lenne nagy erőfeszítés a folytatást eljuttatni a nézőközönség szívébe.