Transzszexuális nő alakítja Pinheadet a Hellraiser rebootjában

Noha már gőzerővel zajlanak az új Hellraiser utómunkálatai, mostanáig mégis meglehetősen keveset lehetett tudni a produkcióról.

A David Bruckner rendezésében készülő film a már kultikusnak számító 1987-es Hellraiser alapján készül, ám az alkotók néhány dolgot újragondoltak a reboot koncepciójában.

A reboottal kapcsolatban egyébként az eredeti Hellraiser rendezője Clive Barker is megszólalt, a rendező saját elmondása szerint nagyon meglepték a stáb elképzelései, ettől függetlenül rendkívül lenyűgözőnek találta a koncepciót.

“Láttam néhány tervezetet, érezhetően tisztelettel nyúltak az eredeti filmhez, ugyanakkor el is viszik egy olyan irányba ezt a világot, ahol korábban sosem volt még. David és csapata elmerülnek a Hellraiser mitológiájában, számomra ez nagyon izgalmas, ugyanakkor az is fontos, hogy tiszteletben legyen tartva ez a franchise, még akkor is, ha forradalmasítani szeretnék azt egy új generáció számára”  - nyilatkozta Barker.

A Hellraiser szereposztásáról mostanáig szinte semmit sem lehetett tudni, ám mint kiderült Pinhead szerepében nem más, mint a Reflektorfényben és a 2017-es  Hóember című filmekből ismert Jamie Clayton lesz látható.

A film szinposzisával kapcsolatban egyelőre nincsenek bővebb információk, ahogy premierdátum sem ismert még, további szerepekben viszont Brandon Flynn, Odessa Adlon, Aoife HindsGoran Višnjić, Selina Lo, Drew Starkey és Hiam Abbass lesznek láthatóak.

77 Hellraiser  (1987)

horror | thriller

Frank egy rejtélyes, démoni doboz birtokosa, amely azonban brutális halálát okozza. Hamarosan a férfi bátyja költözik be lakásába családjával. Frank szelleme hamarosan... több»