A Michael Mann rendezésében készülő Ferrari című film Enzo Ferrari egykori olasz autóversenyző és a Ferrari márka alapítójának életét mutatja be. Itt a magyar szinkronos előzetes. 

A filmben, melynek története 1957 nyarán játszódik, Adam Driver alakítja Enzo Ferrarit, és az eddig látottak alapján nagy esélye van annak, hogy jövőre ő is versenyben lesz a legjobb férfi főszereplő Oscar-díjáért. A történt Ferrari személyes és szakmai kihívásait járja körül, beleértve az új autómodellek tesztelését, a családi tragédiák kezelését és a cégének pénzügyi nehézségeit. 

A cselekményben nagy szerepet kap az a törekvése, hogy megnyerje a Mille Miglia-t, egy 1000 mérföldes, Olaszországon átívelő versenyt, hogy ezzel megmentse örökségét és vállalkozását. 

Driver mellett a további főbb szerepekben olyan sztárokat láthatunk majd,  mint Penélope Cruz, Shailene Woodley, Patrick Dempsey és Jack O'Connell.

A film, amely Brock Yates Enzo Ferrari: The Man, the Cars, the Races, the Machine című könyve alapján készült, december 28-tól látható a magyarországi mozikban.