A Sony talán legjobban sikerült szuperhősös projektje a Venom, amely eddig két filmet ért meg. A 2018-as első rész egész jó fogadtatásban részesült, de a tavalyi folytatás is összességében pozitív kritikákat kapott. Ami viszont ennél is fontosabb, hogy a rajongók is szerették mindkettőt, így már tűkön ülve várják az infókat a trilógiává bővülésről.

A film főszereplője, Tom Hardy nem csak színészként veszi ki a részét a munkából, de a sztori megírásában is segédkezik. Ezt bizonyítja az a fotó is, amit az Instagramján osztott meg a rajongóival. Ezen ugyanis a Venom 3 forgatókönyvének címlapja látható. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés

Sajnos a képből nem sok minden derül ki azon túl, hogy ténylegesen készül a harmadik rész forgatókönyve. A két szerző – Tom Hardy és Kelly Marcel – neve felett egy rajzolt Venom-fej látható, aminek a szájából kilógó nyelve formálja meg a 3-as számot.

A Venom 2. - Vérontót Andy Serkis rendezte, de az egyelőre nem tisztázott, hogy a harmadik részre is visszatérhet-e. Ugyanígy egyelőre semmit sem lehet tudni a történetről, valamint a várható ellenfélről sem. Végül, de nem utolsósorban az is kérdéses, hogy lesz-e a harmadik filmnek bármi köze ahhoz az extra jelenethez, ami a Pókember: Nincs hazaút végén volt látható.