Korábban már beszámoltunk arról, hogy Sylvester Stallone szintén szuperhősnek állt legújabb szerepében, ám soláig nem sokat lehetett tudni a készülő filmről.

Persze még mielőtt bárki azt gondolná, hogy Sly a Marvel vagy épp a DC sorait erősítené, azoknak el kell, hogy áruljuk, hogy a Samaritan egy teljesen más koncepción alapszik majd. A film története szerint egy fiatal srác egy egykor eltűnt szuperhős nyomába ered, akiről közel húsz éven át hitte mindenki, hogy legutolsó világmegmentő küldetése során életét vesztette.

Sajnos a film hivatalos és teljes szinopszisa egyelőre nem ismert, a közelmúltban azonban maga Stallone tett közzé néhány forgatási fotót, amely alapján a Samaritan már most egy igencsak brutális filmnek ígérkezik. Sly karaktere egészen meggyötörtnek tűnik, így könnyen lehet, hogy Loganhez hasonló hangulatú filmet kaphatunk majd, amely várhatóan idén érkezik a mozikba, Stallone mellett pedig Martin StarrMoisés AriasDascha Polanco és Pilou Asbæk is feltűnik majd.

A Samaritan előkészületei nem zajlottak épp zökkenőmentesen, az eredeti tervek szint 2020. novemberében került volna a mozikba.