VIDEÓ: Kiderült, ki lesz Gyurcsány felesége az Elk*rtukban

Alig egy hónap múlva érkezik a mozikba Magyarország korábbi miniszterelnökének, Gyurcsány Ferenc körül kirobbant politikai botrányt feldolgozó film, az Elk*rtuk.

A produkció szereposztásával kapcsolatban egyelőre szinte semmit sem lehetett tudni, arra azonban végre fény derült, hogy a filmben Gubás Gabi alakítja majd Dobrev Klárát, Gyurcsány feleségét.

Ennek kapcsán meg is jelent a színésznővel egy friss interjú a film hivatalos Facebook oldalán. Az interjú során fel is merült a kérdés, mennyire volt kézenfekvő döntés a számára, hogy elvállalja a szerepet. Gubás elmondása szerint eleinte tartózkodott attól, hogy vállalja a felkeresését épp a film lehetséges politikai felhangja miatt.

“Volt már részem politikai meghurcoltatásban az 56 06 című Mohácsi-féle darabban, ahol Tóth Ilonkát játszottam, amikor hajnali négykor jöttek a mindenféle gyalázkodó sms-ek, holott én már rég leadtam azt a szerepet” - jegyezte meg a színésznő.

Persze felmerült a kérdés, hogy ki is alakítja majd a filmben magát Gyurcsány Ferencet, Gubás Gabi azonban határozottan nem szerette volna elspoilerezni ezt, ennek kapcsán meg is jegyezte, hogy a gyerekeit is erre tanítja odahaza.

Az Elk*rtuk október 21-én érkezik a mozikba, a színésznővel készült teljes interjú pedig lentebb meg is tekinthető.

35 Elk*rtuk  (2021)

dráma | krimi

Egy ambíciózus, de munkáltatója által elnyomott közvéleménykutató elhatározza, hogy fényt derít az igazságra, miután rájön, hogy főnöke egy roppant kényes hangfelvétel... több»