60 Bloodshot  (2020)

Vin Diesel újabb képregény adaptációval rukkol elő 2020-ban, befutott a Bloodshot második magyar szinkronos filmelőzetese.

Idén márciusban Vin Diesel a tőle megszokott, kőkemény figurát hozza majd a Bloodhsotban, melyben a sztárt egy szuperkatona szerepében láthatunk majd. 

A történet szerint Ray Garrison (Vin Diesel) azonban kap egy második esélyt. Egy orvosi kísérlet keretében nanorobotokat fecskendeznek a vérébe, ezzel pedig nemcsak feltámasztják, hanem szuperképességekkel látják el: és az így teremtett félig ember/félig legyőzhetetlen szuperhőst egy olyan akcióban vetik be, amelyet ember biztosan nem élne túl. A kísérlet mégsem sikerül. Bloodshotnak megvannak a maga céljai. 

A film rendezői székét Dave Wilson foglalhatta el, míg Diesel mellett a további szerepekben olyan sztárokat láthatunk, mint Guy PearceEiza GonzálezToby KebbellSam HeughanLamorne MorrisSiddharth Dhananjay és Talulah Riley

A Bloodshot március 12-től a magyarországi mozikban! 

60 Bloodshot  (2020)

akció | dráma | sci-fi

Ray Garrison (Vin Diesel) a rosszfiúk táborát erősítette, egy napon azonban őt is utolérte a sorsa. A halála után kap egy újabb esélyt: egy új technológiának köszönhetően a... több»