Idén nyáron végre megérkezik a mozikba a Halálos iramban 9, amely már az előzetesek alapján is még hajmeresztőbb mutatványokat ígér a széria korábbi epizódjaiban látottaknál.

Merész elgondolásokban ugyan idáig sem volt hiány a franchise kapcsán, Vin Diesel egy friss interjú során azonban azt is elárulta, hogy tulajdonképpen honnan is jött a képbe John Cena castingolása.

“Emlékszem, hogy közvetlenül a gyártási folyamat előtt volt egy pillanat, amikor Justin Linnel arról beszélgettünk, hogy mennyire szívszaggató is lenne egy új Toretto felbukkanása a történetben. Ez rengeteg lehetőséggel kecsegtetne a sztorival kapcsolatban. Arra is emlékszem, hogy egy meditációm során megjelent a fejemben John Cena. Ezt a gyakorlatot mindig akkor végzem, amikor egy szerepbe szeretnék beilleszkedni. Szóval John ott volt előttem, ez nagyon őrülten hangzik, de akkor úgy éreztem, hogy Paul küldte őt” - nyilatkozta Diesel.

Egy korábbi interjú során maga Cena is elárulta, hogy óriási lehetőségként éli meg, hogy felkérték a szerepre, ugyanakkor korábban még nem gondolt bele abba, hogy ez mekkora felelősséggel is járhat. A Halálos iramban 9 a tervek szerint 2021. június 25-én debütál, így már tényleg nem kell sokáig várnunk a produkcióra.