Vin Diesel szerint Oscar-díjat érdemel a Halálos iramban 8!A kép forrása: Universal

Az akciósztár nagy reményekkel várja legújabb filmje premierjét.

Bár csak jövő év áprilisában érkezik a mozikba a Halálos iramban 8, de Vin Diesel máris Oscar-várományosként emlegeti a produkciót. A színész-producer az Entertainment Tonight-nak adott interjújában beszélt arról, hogy nagyon becstelennek tartja, hogyF. Gary Gray (a film rendezője) tavalyi filmjét, az Egyenesen Comptonból-t voltaképpen ignorálta a Filmakadémia, azonban úgy véli, a direktor jövőre elégtételt vehet a Halálos iramban franchise nagyszabású folytatásával.

Diesel azon túl, hogy Oscar-díjat jósol a produkciónak elmondta, hogy a széria nyolcadik epizódja nagyon más, és sokkal sötétebb lesz, mint az előző részek voltak.

A franchise korábbi szereplői, Michelle Rodriguez,  Dwayne JohnsonScott EastwoodJason Statham és Vin Diesel mellett olyan sztárok is csatlakoztak a stábhoz, mint Charlize Theron és Helen Mirren.

Nem ez az első alkalom, hogy Diesel a Halálos iramban széria Oscar-esélyeiről nyilatkozott, és bár eddig nem jöttek be a jóslatai, ezúttal talán másként lesz, és valamelyik technikai kategóriában valóban összejöhet a győzelem.

A Halálos iramban 8 2017. április 14-én debütál a mozikban.