Vin Diesel szóhoz sem jutott a Halálos iramban 9 előzetesétől

Vin Diesel számára egy kissé hamarabb kezdődött el a karácsonyi meglepetések sora, hiszen a színész már most láthatta a készülő Halálos iramban 9 előzetesét.

Diesel színésztársával, Michelle Rodriguezzel közösen jelent meg az idei The Game Awards egyik bemutatóján, ahol el is árulta, ő maga miként is fogadta a film első előzetesét.

„Muszáj volt elárulnom Michelle-nek mennyire fantasztikus a videóban, aztán rájöttem, hogy nektek is el kell ezt mondanom, de egyszerűen nem találom a szavakat. Gyakorlatilag azonnal találkoznom kellett a rendezővel, hogy beszéljünk róla, és alig várom, hogy ti is láthassátok” – mondta Diesel.

A színész azt is elárulta, hogy a filmszéria kilencedik része ezúttal többről szól majd, mint a puszta látványról, akcióról és a száguldozásról, bár a szinopszissal kapcsolatban sajnos nem mondhatott ennél többet.

A produkció látványvilágán a Zsivány Egyes, a Sötét végzet és Az Ír csapata dolgozott, a korábbi híresztelések alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy Brian O’Conner is visszatérhet, akit a tragikus autóbalesetben elhunyt Paul Walker alakított.

A Halálos iramban 9 utolsó simításai jelenleg is zajlanak, a filmre azonban még egy picit türelmesen kell várniuk a rajongóknak, hiszen várhatóan 2020. május 21-én debütál majd a hazai mozikban.