A Disney+ egyik legnagyobb dobása kétségtelenül az első élőszereplős Star Wars sorozat, A mandalori, a széria máris hatalmas népszerűségnek örvend a rajongók körében, így nem is kérdés, hogy a stúdiónál belefogjanak a második évad előkészítésébe.

A folytatás várhatóan 2020. őszén jelenik majd meg, a széria showrunnerje, Jon Favreau pedig máris kiszivárogtatott egy kis információt a folytatással kapcsolatban. Favreau hivatalos Twitter oldalán tett közzé fotót egy Gamorreanról, amellyel korábban A Jedi visszatér-ben találkozhattak a nézők Jabba, a Hut őrsége között.

Mindezzel kapcsolatban máris felmerült, hogy a Mandalorian folytatásában akár az eredeti filmszériából ismert karakterek is felbukkanhatnak majd, és sokan máris arra következtetnek, hogy akár Boba Fett is visszatérhet, bár ismerve a fejvadász végzetét, erre igencsak kicsi az esély, ráadásul nem valószínű az sem, hogy Favreau ilyen egyszerű nosztalgiázásba vinné el a sorozatot.

Annyi bizonyos azonban, hogy a továbbiakban a történet sokkalta inkább fókuszál majd „Bébi Yoda” eredetére, hiszen a karakterről mindeddig szinte semmit sem lehetett tudni a Star Wars történelme során.