X-Men: Apocalypse: Brutálisan forgatja a kardot a legszexibb mutáns (videó)A kép forrása: movieweb.com

Olivia Munn alaposan felkészült a szerepére.

Bryan Singer felügyelete alatt jelenleg is zajlanak az X-Men: Apocalypse forgatási munkálatai. Az új trilógia (X-Men: Az elsők, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) utolsó részére a legtöbb állandó karakter visszatér, de új szereplőket is köszönhetünk a stábban.

Közéjük tartozik Olivia Munn is, akit Psziché (Psylocke) szerepében láthatjuk majd. A színésznő az Instagramján osztott meg egy felvételt a követőivel, mely arról árulkodik, hogy nem aprózta el a felkészülést. Munn újonnan szerzett kardforgatási képességei elég meggyőzőek, és ezzel finoman fogalmaztunk. De erről magatok is meggyőződhettek odalent.

Maga a karakter a Marvel Captain Britain 8. számában jelent meg először 1976-ban, később átvette ikertestvérétől a címszerepet. Psylocke-ként 1987-ben mutatkozott be a X-Men képregények oldalain. Különleges képessége, hogy telekinézissel tőrszerű formába tudja összpontosítja hatalmát, ami az ökléből nyúlik ki. Speciális tulajdonságai közé tartozik, hogy immunis a telepatikus támadásokra, de idővel megtanult tárgyakat is mozgatni az elméjével. Azt egyelőre homály fedi, hogy ezen képességek közül pontosan melyeket fogja bevetni a filmben.

Az X-Men: Apokalipszis 2016. május 27-én debütál a mozikban.