Zac Efront semmi sem állíthatja meg, ha arról van szó, hogy a vietnami háború kellős közepébe kell elszállítani a harcoló katonák kedvenc sörét. Mától látható a Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja.

MIRŐL SZÓL?

A történet 1967-ben veszi kezdetét, főhőse John Donohue,  egy 26 éves tengerészgyalogos veterán volt, aki kereskedelmi tengerészként dolgozott, amikor egy este egy New York-i bárban fogadást között. Az összegyűlt férfiak családtagjaikat és barátaikat vesztették el a folyamatban lévő vietnami háborúban. Egyik barátja olyan ötlettel állt elő, amelyet sokan talán abszurdnak tartanának: egyiküknek be kellene osonnia Vietnamba, felkutatni a harcban lévő bajtársait, és mindannyiuknak üzenetet küldeni az otthoniaktól és sörözni egyet.

AZ ALKOTÓK

Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja forgatókönyvét Brian Hayes Currie, Peter Farrelly és Pete Jones triója fejlesztette Joanna Molloy és John "Chickie" Donohue The Greatest Beer Run Ever: A Memoir of Friendship, Loyalty and War című kötete alapján.

A produkció élére a már említett  Peter Farrelly került, aki korábban a Zöld könyv - Útmutató az élethez című rendezésével aratott nagy sikert. Ennél is izgalmasabb a film szereposztása, hiszen a főszerepekben Russell Crowe, Bill Murray és Zac Efron lesznek láthatók.

MIT MOND A RENDEZŐ?

“Amikor találkoztam Zac-kel, felfigyelmtem arra, hogy jelenleg egy izgalmas időszak van a karrierjében. Azt mondta: 'Valami mást akarok csinálni'. És amit itt ebben a filmben csinál, az azén szememben teljesen más” - nyilatkozta a People magazinnak a rendező.

“Azt szeretem ebben a filmben, hogy sok vietnami film készült már, de olyan még soha, amit egy ilyen nézőpontból meséltek volna el. Egy olyan nézőpontból, ahogy Amerika szemlélte a háborút, nem pedig az ott harcoló katonák” - tette hozzá a rendező.

HOL NÉZHETEM?

A Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja ma debütál az Apple TV+-on. Nézd meg az előzetest idelent, ha pedig kedvet kaptál hozzá, indítsd el a mafabos adatlapról a Lejátszás az Apple TV+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

dráma | háborús

Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnamban harcolnak. több»