Közösség

Vélemény:

37 Ciklus

(2012)

Repetitív scifi

kabel   2026.01.20 00:05
0

Hát ez túl experimentális és messze túl zagyva volt. Láttam a sci-fi elemek keveredését és a különféle inspirációkat, de annyira repetitív a cselekmény és majdnem minden jelenet, hogy szórakoztatónak egy pillanatra sem mondanám. Van némi liminal kvalitása és menő, hogy egy magyar srác ilyet összehozott, de nem tudta levetkőzni a gyengén animált játék cinematic hangulatát a képi világ. A VO is annyira rossz, hogy, inkább nevezném hangalámondásnak, mint szinkronnak. Őszintén, a vizuális megjelenítés a kisebbik gond is, mert egy idő után megszerettem a found footage jellegét a dolognak, és legalább egységes volt a janky mozgás. A narratív struktúra volt a nagyobb baj. A film valamiért azt hiszi, hogy az animációs filmek torinói lova és megteheti, hogy fél órán keresztül az égvilágon semmit se mozgasson történetén, csak ugyanazt a futóanimációt nézzük vagy hatszor egymás után. Lehet, ez később megjelenít valami történet, de én kiszálltam ebből félúton. PTSD-m lesz ettől a félmillió futójelenettől a semmiben.